Šta je novo?

21.07.2010.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa znali smo za ovo svakako,mislim onaj ko je citao Pecine postove i obrazlozenja zatvaranja Bench housa....

Posto zadnjih mesec i po nisam bio na forumu nije mi bash najjasnije o chemu je Peca govorio...te ako neko mozhe da mi da neki link ka tim postovima bilo bi super....
a kao shto neko reche prokletstvo Kozjachke opet jashe!
Mozhda i nije prokletstvo,ali besparica jeste definitivno...ovde kod nas u SU ljudi koje znam decenijama prodaju ili su vec prodali zveri od mashina i kupuju laptopove...niti shta izlazi od igara novo i zahtevno niti shta od novog hardware-a vredno pazhnje....
Kad pitate klinca shta ima u rachunaru on kazhe "nvidiju ili geforce,ne znam 100%" i tu se zavrshava svaka pricha...
Uopste gomila ljudi vishe ne troshi na high opremu...entuzijazam skoro pa jednak nuli...eto chisto da vam prenesem trenutno stanje stvari u SU...jad,beda i tuga!

Pa zatvorili su Bench House ako nisi primetio :p
Pa sada otvaraju krofna shop (verovatno onaj lik iz novog sada iz teme [Prevara?] Po meni malo čudan oglas)
!!

Poslednja izmena:
Nazhalost jesu....ni godinu ne sastavishe....ideja je bila jedinsvena na ovim ex-yu prostorima....no da je zazhivela - nije ....jer kada jedini partner ostane bez sluha za mnogobrojne molbe koje su mu upucivane nego se okrene iskljuchivo prodaji bojlera uh izvinite,prodaji intra,ultra,altos,mega,giga rachunara za neverovatnih 22999 dinara i usput dobijete i zeca a na lageru su mu najjache vga 5830 oko koje sam se prepucavao ovde sa nekima da se nikada nece prodati ( josh uvek su na lageru - vec nekih 6-7 meseci ) a shto se tiche MB vrh ponude predstavljaju nezaboravni modeli LGA 775 onda se pricha ovako zavrsava a svedoci smo svi mi zajedno....
Jednostavno moramo prihvatiti da je ovo Srbistan ( znam da to nekome smeta ali je tako ) i da nam mogu pomoci jedino stranci otvaranjem svojih fabrika i postavljanjem svojih ljudi na kljuchna mesta jer niko veci dzelat Srbinu od Srbina nije!

Ja ne bih rekao da je BH išla loše prodaja. U pitanu je garant neki drugi razlog - došlo je do razmimoilaženja .... ***.
U svakom slučaju, nadam se da barem jedan od 33 000 članova foruma ima snage da nastavi gde je BH stao, ili da se barm ukolpi u ideju. Ideja je bila super, malo se uplela, došlo je do podele mišljenja ..... proradile su emocije, i kraj.

Ljudi ovo je Srbija !

Cemu slutnje i nagadjanja, pa lepo je covek rekao da zatvara zbog toga i toga i kraj price.
Sada sto nama srbima nijedan razlog nije dovoljan..
Po meni je bitno sto je zajednica koja okuplja sve nas izasla iz te price cistog obraza i bez dugovanja ka drugoj strani koja je sve to finansirala (Alti Cacak), to jeste uspeh. Sacuvati obraz i ne napraviti sramotu jeste.

P.S.
I radnici nisu ostali bez posla!

Poslednja izmena:
Dva dana sam zbunjen zbog cega se ova tema zove 21.07.2010. Sada sam se ulogovao na bench sa drugog kompa i sve mi je jasno, a za sve je kriv Adblock.

Ovi kao da ce da prodaju neke farbe u shopu i gradjevinski materijal. Tako deluje.

Dva dana sam zbunjen zbog cega se ova tema zove 21.07.2010. Sada sam se ulogovao na bench sa drugog kompa i sve mi je jasno, a za sve je kriv Adblock.
Haha, i ja sam kontao o čemu se radi :D ABP rulz! :D

Pa, ok, zaključak je da je Peca odradio interesantan marketing - kao zatvara se radnja, a u stvari ljudi samo idu na odmor, pa 21.07. nastavljaju (bar sam ja sad tako zaključio).

Haha, i ja sam kontao o čemu se radi :D ABP rulz! :D

Pa, ok, zaključak je da je Peca odradio interesantan marketing - kao zatvara se radnja, a u stvari ljudi samo idu na odmor, pa 21.07. nastavljaju (bar sam ja sad tako zaključio).

Pomislio sam i ja slicno, ali ne verujem da bi se tako poigrao sa nama. Cekamo pa cemo da vidimo da li ce da budu krofne, farba ili nesto trece :d.

Kako Peca rece, odluka je donesena u par minuta, pred fudbalsku utakmicu :) . Mozda je neka druga odluka donesena pred neku drugu utakmicu :D .

Kako bih voleo da su krofne u pitanju. Previse je prodavnica racunarske opreme a premalo prodavnica krofni :D

christ-died-for-our-dunkin-donuts.jpg

Nesto ne bih njih voleo, jer meni licno one, uz jos par stvarcica, simbolizuju klasicno americko potrosacko drustvo :D

pekara rules ;)

Pa Benchhouse radi, samo nece iamti veze sa sajtom/forumom, inace ce sve funkcionistai, popusti za VIP clanove itd. tako sam cuo...

Pa Benchhouse radi, samo nece iamti veze sa sajtom/forumom, inace ce sve funkcionistai, popusti za VIP clanove itd. tako sam cuo...

Dajte ljudi, nemojte da zbunjujete, kad je Peca vise puta izricito ponovio da to vise nece funkcionisati, i da se npr taj VIP popust ukida od dana kad je napisao onaj prvi post...

Nesto ne bih njih voleo, jer meni licno one, uz jos par stvarcica, simbolizuju klasicno americko potrosacko drustvo :D

pekara rules ;)

OFFTOPIC:

(izvinjavam se)
meni pekare itekako simbolizuju potrošačko društvo. takve institucije zaobilazim u širokom luku, osim u određenim situacijama naravno, kad sam sa društvom i radi kupovine hleba (nadam se da neću da ga kupujem kad se oženim)

OFFTOPIC:

(izvinjavam se)
meni pekare itekako simbolizuju potrošačko društvo. takve institucije zaobilazim u širokom luku, osim u određenim situacijama naravno, kad sam sa društvom i radi kupovine hleba (nadam se da neću da ga kupujem kad se oženim)

Ne, nego ces poslati klinca da ti kupuje hleb :D

OFFTOPIC:

(izvinjavam se)

rofl

Kako glupa mistika, koja nazalost uvek upali, napravi sjajnu reklamu..

Toga se ne secam,ali ima mnogo primera gde je koriscena ista marketinska metoda/caka..Muka mi je vise od neinventivnosti nasih marketing "strucnjaka" koji vec godinama koriste jedne iste fore..

Danas mi u jednoj WinWin maloprodaji rekose da se na mestu BH sad biti otvorena WinWin prodavnica sa "malo drugacijom vrstom robe", ali nisu bas znali da pojasne sta misle pod time...

Ja iskreno mislim da Alti neće odustati od nabavke malo eksluzivnije robe ali po meni nije fer to što ih je benchmark gurao i reklamirao a kroz bench house i usmeravao a da oni nisu bili u stanju da ispoštuju vip status i popust za članove foruma .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno