Zar je moguce da stvarno nemate inspiraciju i ideju kako da napravite jeftine a dobre stalke?! Pa ja sam za 1200din napravio extra masivne i dobre stalke za solo2!U tu cenu mi je usao utroseni medijapan,perfektno ostri podesivi siljci,farba.Sve sam sam napravio i napunio ih peskom i stavio distancere. Visina varira zbog podesivih siljaka od 55 do 60cm, a tezina je oko 15kg po komadu. Samo se na ovaj nacin dobija njihov najbolji zvuk,sve ostalo su improvizacije. Necete da se usrecite ni zidnim nosacima ni stolovima koje god modele kupovali...
prodavao ih je Dule13 i prodao ih je.E da i mene interesuju ti stalci,posto uzimam za 2,3 dana 6c.Razmisljao sam da li da se prihvatim 7c i uzmem ih ali zaista nisam spreman da se olaksam za 10 crvenih.Doduse do neki dan je neki lik prodavao 7c za 80e pa sam mislio da ga zovem,jedino mi je bila fora kako da ih prebacim posto sam ja u NS-u.I dok sam ja trazio nekog od drugova ko ce do Bg-a u skorije vrijeme kolima, lik je povukao oglas.E sad da li se predomislio pa ih ne prodaje ili je prodao ne znam,znam samo da dok sam se ja predomisljao oglasa vise nema.Ajd ako neko zna sta je bilo sa tim oglasom nek mi javi.Da se sjecam ko ih je prodavao poslao bih mu ja poruku da vidim sta se tu na kraju zbilo.Samo mi sad jos treba da kad sad nazovem radnju da mi kazu da su rasprodali 6c.Onda ima da...ujedam.
Kolko ja znam u BGu nema više ni 6C ni 7C...ni u Grappolu ni u BCCu...ni u NOVA-i...ja sam juče zvao..
Ima još par komada 5C, ali su mi slabašni...i bolje mi zvuče od njih SOLO2 koji nemaju daljiski..
Tako da sad bukvalno razmišljam da dam 190€ i kupim Logitech Z Cinema!
p.s. Stalci , kada se kupuju gotovi, a ne prave, su 3000din komad...što je preskupo za zvučnike ovog ranga
Kaze Grappolo, prva isporuka, krajem januara. Mada ne znam koliko im je verovati. Nije resenje uzeti nesto gluplje a skuplje, vredi cekati.
Zbog čega ti se nisu svidjeli?
veselo, veselo, ovo se nece svideti Solo fanovima
i ja se razmisljam za ove zvucnike i skakako mi prija da cujem i 2. misljenje, posebno ako se ne podudara sa ranije iznetim misljenjem...sto vise mislim - to sam manje pametan...
Једноставно звук замара, није довољно добар, делује му као да му фали неки од опсега а и хендикепира га висок бас - не иде сигурно испод ~70hz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari