Altec Lansing VS4121
Kupio ih danas al avaj !
kad pustim pesme iz winampa Ok je zvuk, mozda malo vise izrazen bas al nije strasno...
Onda ugasim sve programe i nastane problem !
Kad predjem 65% jacine na potenciometru, cuje se prilicno pucketanje skoro ko cvrcanje u trjanju od 2 sekunde pa na kratko prekine pa opet. Sateliti su udaljeni od moje glave 70 cm I toliko medjusobno udaljeni. A kad prislonim na njih uvo ima sum I na nuli kad je potenciometar za jacinu a povecava se od 25% a vec na 40% pojavljuje se I to blago grebuckanje. To vazi za ove najmanje zvucnike na satelitima uspravne. Posto sateliti imaju I zvucnike usmerene ka stolu kod njih je jos gora situacija pa ta “morzeova azbuka” pocinje kod 45% a blagog suma ima isto od starta ! Desni satelit u kome je potenciometar je jos 10% gori od navedenog levog !
Znaci kad su normalno postavljeni na stolu I subwufer na podu I nista na kompu nije upaljeno stavim potenciometar na ~ 40% I CUJE SE BLAGI SUM a na 55% I to krckanje
Bas skoro da I nema nikakvih promena, tek od 85% nesto kao malo al to je kad sam glavu na njega prislonio tako da na njega nemam zamerki ….
Sta da radim ?
PS.Imam integrisani Realtek 7.1
Ali mi se cini da to ni zvucna ne bi resila …
Ili gresim ?
Ima li neko danas vremena I razume se u zvucnike pa bi mogao doneti do njega da on/vi proverite ?
Skenjo sam se bas !
Mislio sam da cu napisati: Vrede svaku paru a ono …
(
POOOOOMOOOOC !
Ko god ima danas vremena i ATP3 ili 4121 i po mogucstvu zvucnu nek mi se javi na pm da svratim do njega, vas ...
Ja sam na NBG pa blizi ce imati prednost da me upoznaju !
;-)
Donosim pivo il sta vec treba !

)
HVALA !!!