D
Dejan Krstic
Guest
pantelija1 je napisao(la):meni na T610 ne radi!!!Zna li neko kad ce svima ova opcija biti dostupna???
Zna - 064/789
pantelija1 je napisao(la):meni na T610 ne radi!!!Zna li neko kad ce svima ova opcija biti dostupna???
Dejan Krstic je napisao(la):Novi Beograd se kod Mobtela "deli" ovako: Novi Beograd, NBG Centar, Usce, Sava, Sava Centar, Studentski Grad, Bezanija, Blokovi. I nije nesto preterano korisno osim ako ne ides u Studentski Grad ili Sava Centar![]()
zendraqla je napisao(la):pa kao sto si rekao znaci telefon mora da uzme informaciju od mreze da bi se prebacio sa "kanala na kanal"! nije mi jasno kako ne razumes. ne moze telefon sam da se prebaci bez odgovora mreze.
vudu_dva je napisao(la):hvala za primeral zanimalo me je za 064.. nishta, moracu da sachekam da nabave te "definicije" za erikson pa cu saznati
btw imam i 063 karticu i ispisuje mi "banovo brdo", a zivim u 22. bloku, tako da i nije neka korisna opcija taj famozni cell info..
zendraqla je napisao(la):pa kao sto si rekao znaci telefon mora da uzme informaciju od mreze da bi se prebacio sa "kanala na kanal"! nije mi jasno kako ne razumes. ne moze telefon sam da se prebaci bez odgovora mreze.
Geek_master je napisao(la):I, znaci, mreza ga kontaktira na svaka tri sata da vidi da li je ziv.
Dejan Krstic je napisao(la):Ne.
On kontaktira mrezu a ne mreza njega.
Geek_master je napisao(la):Ok
A kakav je razlog sto telefon kontaktira mrezu?
Dejan Krstic je napisao(la):Pa da kaze gde je
I sama skracenica to kaze - Periodic Location Update.
Geek_master je napisao(la):Svrha cell-infoa nije da ti napise gde se nalazis, nego koji predajnik slusas trenutno.
vudu_dva je napisao(la):e, dejane, lepo je shto ti znash puno toga o gsm-u i pratecim tehnologijama, al daj iskuliraj se malo, zbog tog nadmenog stava ce samo manje ozbiljno da te shvataju ljudi koji su ti ravni ili te prevazilaze po znanju..
outlaw je napisao(la):To znači da je cela ova rasprava uzaludna![]()
![]()
![]()
Ajde, ovako: Meni nadmenost generalno smeta i to je tako.Dejan Krstic je napisao(la):Kada sam pokusao da objasnim o cemu se radi svi su ignorisali.
Sorry jos jednom, moj stav je proizvod vaseg ponasanja prema meni. Nekim ljudima se ovde izgleda vise svidja da u raspravi niko nista ne zna i da svako moze da prica sta hoce pa da svi ispadnu pametni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari