Ali zato sajt ne radi ...trenutno
chujem da su nestali neki paketi....
Pa ti onda džabe i mobilni i kartica jer nigde ne možeš da uhvatiš mrežu :d :d :dPa prelazi onda na 064, kod njih je sve to dzabe:cigar:
Naši korisnici su poslali ukupno 25024 članaka
Imamo 2142 registrovanih korisnika
Najnoviji registrovani član je illidan
Ha,odmah pocele promene!Jos koliko jutros kad sam zvao devojku bilo je:"Korisnik Mobtelove GSM mreze nije trenutno dostupan..."a malopre je bilo:"Korisnik Telenorove..."!
Pozdrav ,)
da sam na tvom mestu vise bi se zabrinuo sto je korisnik nedostupan :eyebrows:
videcemo sta ce nam ponuditi od "novih" paketa mada cisto sumnjam da ce biti bolje po korisnike..
Sta je sa nama sto smo na mobiju?
Sto se tice ostalih paketa, ja sam na mobi fun, na portalu moj mobtel pise da se paket zove samo Fun.
A na ekranima vam stoji još uvek "MOBTEL"?! Piše na sajtu da će to ostati do daljnjeg, bezveze...
Hm...vidim da nisam bash bio jasan...Telenorov kod vec postoji u svim telefonima,tako da problem nije do toga.Postoji tu i problem sa vremenom,jer putujuci po Srbiji sam ukapirao da jako mali broj ljudi uopste pravi razliku izmedju Mobtela i Telekoma.E sad,takvom coveku promeniti logo operatera,pogotovo ako zivi u pogranicnim podrucjima,znacilo bi veliku konfuziju,i pomisao da je usao u roaming.Treba malo da se markentiski obradi cela ova zavrzlama,da ljudima udje u usi naziv Telenor,pa onda krenuti na ostalvo gore je moje misljenje,ne znaci naravno da je i strategija kompanije
Pozz
YU MOBTEL -> TELENORMada, koliko sam razumeo promenice se u narednih 20tak dana.(mislim na logo na ekranima telefona)
Telenorov kod vec postoji u svim telefonima,tako da problem nije do toga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari