Lomnica_city
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.01.2005
- Poena
- 380
Kod mreze,svaka mreza ima neki kod po kojoj se prepoznaje!
Pozdrav ,)
Pozdrav ,)
Da li postoji plan za snižavanje cena ?
Cene su jedna od mnogih sfera konkurencije i to jedna od važnijih. Telenor će uvesti široki spektar novih planova cena dizajniranih da zadovolje potrebe korisnika u Srbiji. Telenor će razviti najbolju i najobimniju ponudu tarifa koje korisnicima pružaju slobodu da izaberu onu koja najbolje zadovoljava njegove potrebe i strukturu poziva.
Telenor nema neposrednih planova da snizi opšti nivo cena u Srbiji. Kada korisnik izabere tarifu koja je prilagodjena njegovoj strukturi poziva, to će sigurno uticati na smanjeni iznos telefonskog računa. Naš opšti princip utvrdjivanja cena je da ponudimo popuste korisnicima koji troše najviše i koji su najodaniji našoj kompaniji.
Da li će postojati pojednostavljeni planovi cena (Uvodjenje transparentnosti kod obračunavanja i fakturisanja?)
Da! Telenor veruje da cene treba da budu što je moguće više transparentne, jednostavne i predvidive. Filozofija naših korisnika se bazira na principu da korisnik treba da zna tačno šta on/ona plaća i ne nameravamo da namećemo nikakvu nelojalnu politiku cena ili da korisitmo kratke dopise kako bismo sakrili troškove od korisnika. Mi smo pošten operator i naš konačni cilj je da naš korisnik bude zadovoljan sa cenom i proizvodima koje nudimo.
Kod mreze,svaka mreza ima neki kod po kojoj se prepoznaje!
Pozdrav ,)
http://forum.telenor.co.yu/viewtopic.php?p=32915&highlight=#32915Heh, pazi šta sam uradio. Iščitao fleš telefona i otvorio ga u heks editoru. Tamo sam izmenio YU MOBTEL u Telenor i sada mi pokazuje ime novog gazde kada ubacim 63/62 karticu XeXe
To se zove manuelno apdejtovanje firmvera
ja stavio wallpaper telenor, a logo mreze obrisao![]()
e nijeAjd' ovako ... uzmi neku mt:s karticu, stavi je u NOKIA aparat, izađi na glavni ekran, pritisni (c) ili crvenu slušalicu i gledaj šta ti se dešava sa logom. Prvo će ti se pojaviti YU 03 ili tako nešto, a tek onda ono što ti je upisano na SIM (Telekom Srbija, ili mt:s ili štaveć). Jesam li sada jasniji?
Ovi nesrecni norvezani, po svemu sudeci i nemaju pojma kakav trash od operatera su kupili...
Da li zaista verujes u ovo sto si napisao ???
Davati 1,5 bil. za macku u dzaku-to ne radi niko.Razmisli
e nijeuvek stoji mt:s, nokia 7210
Hrvati izgleda uvode nezavisnost prefixa i mreže, sem kao difolt prefixa kod kupovine novog broja, odnosno potpisivanja novog ugovora.
Što će reći - sa istim brojem prelaziš na drugog provajdera, ako želiš.
Zagarantovano bi u Srbiji ostala samo jedna mreža u roku od 10 dana, tako da sam siguran da se ista stvar ovde još par godina neće desiti.
Da li zaista verujes u ovo sto si napisao ???
Davati 1,5 bil. za macku u dzaku-to ne radi niko.Razmisli
mobtel je otisao za male pare. Skoro je vodafone prodao 49 % akcija belgijskog provajdera (neuporedivo manji broj korisnika) za 3 milijarde $... nas je stvarno otisao ispod cene (nije da volim bogoljuba, ali ispade da je covek u pravu bio...)
Korisnici koji trenutno koriste Junior tarifni paket i ubuduce ce koristiti navedeni paket, pod istim uslovima kao do sada. Junior tarifni paket se do daljnjeg nece reklamirati i to je jedini razlog zasto istog nema u ponudi na nasem zvanicnom web site-u.
Pa ja ne verujem da prosecan korisnik potrosi kod nas 5e mesecno. Pa ljudi, to je vise od 400 dinara!!! Ako je samo za postpaid, onda ok, medjutim ovako mi je to neverovatno:trust:
Ovo izgleda vazi i za Mobi Fun paket. Ko je na post paidu, verovatno je dobio ponudu za telefone uz ugovornu obavezu na 24 meseca uz neki od Mobi 60, 90, 200 ili 400 paketa. Takodje, ako se predje iz bilo kog razloga na neki od ponudjenih paketa (zbog telefona ili bilo cega drugog) a zelite posle da se vratite na Fun paket, necete moci. Zato, ko je na Fun paketu, neka ga cuva, a verovatno vazi i za Junior paket, jer su za nove korisnike vec ugaseni.Za korisnike Junior paketa:
Citat:
Korisnici koji trenutno koriste Junior tarifni paket i ubuduce ce koristiti navedeni paket, pod istim uslovima kao do sada. Junior tarifni paket se do daljnjeg nece reklamirati i to je jedini razlog zasto istog nema u ponudi na nasem zvanicnom web site-u.
Postovani,
Pretplatnici na usluge GSM mreze u tarifi "Junior" u godini u kojoj navrsavaju 28 godina zivota gube pravo na koriscenje ove tarife, s tim sto se prvog dana obracunskog perioda za januar mesec godine u kojoj navrsavaju 28 godina zivota sistemski prebacuju na koriscenje tarife "Pro 30", osim ukoliko izricito ne zahtevaju koriscenje neke druge tarife iz tarifnog plana.
Kompanija Telenor sa prvom akcijom ponude mobilnih telefona za postojece korisnike startovace vec u toku tekuceg meseca. O pocetku akcije i uslovima iste bicete naknadno obavesteni.
Ali ovo je samo pocetak Telenor-ovog ulaska na srpsko trziste, jer ce i u buducnosti Telenor nastaviti sa postojecom politikom ponude mobilnih telefona korisnicima.
Nase obecanje je da cemo poboljsati kvalitet i opseg mobilnih usluga za nase korisnike u Srbiji, a sam tim i razviti najbolju i najobimniju ponudu tarifa koje korisnicima pruzaju slobodu da izaberu onu koja najbolje zadovoljava njegove potrebe i strukturu poziva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari