GSM
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.09.2004
- Poena
- 645
Dakle, bio sam bas danas do Tehnomarket -a Evropa na Dusanovcu da pogledam neke TFT monitore a pogotovo me interesovao Philips i to model na koga bi trebalo da ide 0 bad pixel garancija. Naravno pitao sam prodavacicu a ona zena nije imala pojma o cemu pricam pa mi je donela da pogledam garanciju koja ide uz monitor - garantni plavi list sa zlatnim zigom ili sta je vec, pise Philips SCG a ovlasceni servis je Tehnikom - to je dakle najobicniji garantni list opsteg karkatera o kome naravno nema nista o 0 bad pixel tolerancij osim o standardnoj garanciji na 3g... Onda je pitanje ciju garanciju imaju ti Philips monitori na koje ide 0 bad pixel tolerancija i da li u toj garanciji izricito pise da je stvara tak`a i tak`a - a ne da to prodavac sam izmislja pa kad dodje do reklamacije bude drz-ne daj?
Procitao sam sve relevantne teme ovde na Benchu i videh da se dosta hvale neki Samsung modeli, ali bih Samsung voleo da izbegnem posto koliko sam upoznat oni nemaju ovakvu garanciju na svoje tft-ove. Sutra cu da svratim do Imtela da pogledam sta imaju trenutno (vidim da ima neki Hyundai sa 0 bad pixel garancijom ali bez DVI i jedan ViewSonic). Ima li neko ideju jos gde bi mozda mogao da pogledam i koji jos prozivodjaci (i za koje modele) daju ovakvu garanciju. Budzet je 300 do eventualno max 350 eur
Procitao sam sve relevantne teme ovde na Benchu i videh da se dosta hvale neki Samsung modeli, ali bih Samsung voleo da izbegnem posto koliko sam upoznat oni nemaju ovakvu garanciju na svoje tft-ove. Sutra cu da svratim do Imtela da pogledam sta imaju trenutno (vidim da ima neki Hyundai sa 0 bad pixel garancijom ali bez DVI i jedan ViewSonic). Ima li neko ideju jos gde bi mozda mogao da pogledam i koji jos prozivodjaci (i za koje modele) daju ovakvu garanciju. Budzet je 300 do eventualno max 350 eur