Šta je novo?

Рејзер Пирана и остале гејмерске слушалице...

Shang Tsung

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
12.05.2005
Poena
349
Дакле, интересује ме шта ваља по вама?
Имам прилику да набавим Рејзер Пирану за нешто мање од 4 000 дин (нове, без гаранције). Најјефтиније што сам нашао са гаранцијом у Србији коштају 7200 дин. (код увозника 8300дин).

Да ли поменута Пирана вреди уопште и тих 4 сома (за колико ми се нуди) или је прецењена (у смислу да ли постоје и друге боље слушалице до 4000)? Ја сам мало неодлучан, али нешто ме привлачи да је узмем.

Тренутно имам ХД201 Зенхајзер, које нису ништа посебно (иако је накачена преко логија 2300).

У принципу би ми требале неке Ол-араунд слушалице (филмови, музика, играње).

Да ли би можда био бољи избор АКГ77 за око 3200 дин?
Можда нека СтилСерија, Сиберија?

Хвала унапред свима који оставе коментар.
:wave:

Ja ne znam gde si nasao AKG K77 za 3200 ali ja sam uzeo AKG K512 za 4190din i mislim da su daleko udobnije, a i zvuk je po meni bolji nego na tim Razer (imao sam piranu jedno 2 nedelje i prodao jer su mi bile strasno neudobne, a zvuk nista posebno, bolji zvuk mi daju Technics RP F290 koje imam vec 8 godina i ove AKG K512).

Ja ne znam gde si nasao AKG K77 za 3200 ali ja sam uzeo AKG K512 za 4190din i mislim da su daleko udobnije, a i zvuk je po meni bolji nego na tim Razer (imao sam piranu jedno 2 nedelje i prodao jer su mi bile strasno neudobne, a zvuk nista posebno, bolji zvuk mi daju Technics RP F290 koje imam vec 8 godina i ove AKG K512).

Овде нађох, али нисам звао да проверим да ли их има на стању.

Ja bih isao na neke kvalitetnije sluske za slusanje muzike (Senn, AKG, Koss,...) jer su razer i steelseries sluske su orijentisane pre svega ka gaming-u.

Pozdrav!

@Shang Tsung

Sta ti je vise bitno? Gaming ili muzika? Jel ti treba mikrofon na njima? Ako ti je gaming i cistina zvuka bitna onda mozes da pogledas http://forum.benchmark.rs/showpost.php?p=2298578&postcount=6 ako te zanima. 2 godine garancije.

Битно је све, мада рецимо слушалице користим највише када играм нешто (CS рецимо). ХД201 су толико лоше за гејминг да рецимо уопште не могу да одредим просторни распоред непријатеља у CS, мада руку на срце, звук је у тој игри очајно одрађен.

Ове Разерове споменух јер видим да им је регуларна цена око 8000, а мени је понуђено за упола мање (нове, без гаранције), па сам се размишљао да ли то вреди чак и тих 4000 дин.

По свему судећи прво узимам Ликозу (није дрога :d), па ће слушке доћи на ред касније.

Послушао сам Пирану прикачену на Одиџи 4. Неколико утисака...
Слушалице доста притискају уши, али истовремено одлично изолују спољне звуке. Баса има на претек, можда мало и превише за мој укус. Средњи и високи - ОК - ништа претерано. Димензионисање звука у простору је одлично, доста доста боље него на ХД201, а микрофон је одличног квалитета.
Све у свему, задовољан сам шта пружају, али по мени не вреде 8000+ дин колико тренутно коштају нове у радњама.

ОФ: Што се тиче Ликозе, фантастична је тастатура. :)

Nazad
Vrh Dno