Je l' zna neko ko je ovlašćeni distributer IBM Lenovo laptopova? Moja devojka je kupila laptop pre nešto više od godinu dana (mart 2007.) u Eurolinku, sa garancijom od 2 godine. Garantni list trenutno nije kod nje i moguće je da ga nećemo ni pronaći (duga priča, ne pitajte). Sa malo Google pretrage sam pronašao sledeći članak:
http://www.naslovi.net/2006-10-04/bench-market/kimtec-postao-ovlasceni-lenovo-distributer/223505
Dakle, kao što je iz samog linka očigledno, KimTec je ovlašćeni distributer Lenovo proizvoda, ali je vest iz 2006. godine pa me interesuje da li to i dalje važi. Ako važi, da li je moguće da odnesemo laptop kod njih na servis ako ne nađemo garantni list, ili ako garantni list glasi na Eurolink? (Vidim da su neki ljudi uspeli da servisiraju komponente i bez toga, samo sa serijskim brojem, pa kontam da bi za laptop koji je ipak veća kupovina trebalo da može isto.) Konkretnije, imam problema sa hard diskom, i vrlo je verovatno da je pokvaren i da treba da se zameni. Ako to nije u garanciji, možda bih i kupio novi hard, ukoliko je to moguće, ali za sada samo treba da saznam ko je uvoznik i da stupim u kontakt sa njima.
Naravno, mogao bih da pozovem i direktno KimTec da pitam sve to, ali ovih dana smo i devojka i ja prilično zauzeti sve do kasnih večernjih časova, pa nikako u toku radnog vremena ne stižemo da ih zvrcnemo.
Hvala unapred ako mi neko odgovori, pozdrav! :wave: