Šta je novo?

Šta slušate dok sedite/radite za kompom?

Sad se setih jedne, po meni, od najboljih obrada.
Verujem da je Bob Dylan ponosan kako je njegov hit obrađen.

Poslednja izmena:
obrade, a ? ... hmmmm.
evo jedne fine, bolja od originala, nije mekani zekani, a još i aktuelna pride

Poslednja izmena:

Rime na stranu, matrice su odlicne. Lagano bih samo to vrteo da moze

Poslednja izmena:

Yojinbo presao na ciganJsku stranu (pa rime su i najjace, ikad, na tom albumu)! :wave:
lm... bilo je 100%, ali vredi ponoviti..

Poslednja izmena:
Menson je isto obradio, ovo je original koliko ja znam.
https://youtu.be/u1xrNaTO1bI
Jeste. U pravu si. Nešto sam potisnula u sećanju taj Dipeš Mod, jer su mi baš antipatični, pa ih eto zaboravih kao prve.

I ostade živa....
A što "I ostade živa"? Obrazloži komentar.

inače što se tiče obrada, a da može fino da stoji rame uz rame sa originalom:
Angie McMahon covers ABBA 'Knowing Me, Knowing You
Ne mogu da procenim kvalitet obrade, pošto, iako sam vrlo fleksibilna po pitanju mnogobrojnih žanrova i mnogo različitih žanrova slušam, evrovizijski bend ABBA i disco talas stvarno ne mogu nikako da primim kao bitne i kvalitene... tj. sve u okviru te disko muzike 70'. Čak mi je i onaj gorepomenuti Dipeš Mod simpatičniji, uprkos nju vejv gelovima u kosi sečenoj na repove, (koji su kasnije izbacili jer su skontali da su bili ko karikature pa su se odjednom nafurali na neki mačo rok trip...)

B B King The Thrill is gone
Rado bi ti dala 5 reputationa za ovaj "laki komad", ali Bench mašina mi ne dozvoljava, pa te ovde JAVNO HVALIM :)

Apropo originala i obrada:
Kad imamo jako dobar original, to je baš veliki zalogaj uraditi kaver a da zvuči iole pristojno. Navodim jedan kaver koji je, po mom mišljenju savršen, a original je naravno neprevaziđen jer su u pitanju Zepplin-i. Btw, ovo je bio soundtrack za film 'The Girl With The Dragon Tattoo'. Šta mislite o kaveru?

Immigrant Song - Karen O with Trent Reznor and Atticus Ross

Poslednja izmena:

Kokisa jesi se nauljao?

Jedna hičina od legende narodne muzike Prelepog Mišketa. Samo trve fanovi će razumeti.
Pa poslušajmo pesmu svi.

Sent from my Pixel 4a using Tapatalk

Poslednja izmena:
za sve tex/mex rendžere...

Poslednja izmena:

Nazad
Vrh Dno