Ja probao juce kod prijatelja Resistance i onako,bezbojno,vec vidjeno neki mix call of duty,far cry i hl,grafika ok,vec vidjeno slicno na 360.
Ja probao juce kod prijatelja Resistance i onako,bezbojno,vec vidjeno neki mix call of duty,far cry i hl.
Imao sam priliku da vidim PS3 na delu, na sajmu automobila, i mogu reci da konzola kao konzola sjajno izgleda, elegantno skroz, ali F1 igra koja se igrala na njemu je djubre zaista.
Kako rece Driver, popaljene su sve moguce pomoci bile, i mrzelo me je da sam probam, ali grafika, koja je trebala da bude najveci adut ove igre mi se uopste ne svidja. Vidi se da ima ogroman broj poligona i sve je to super, ali su boje, osvetljenje, i cela atmosfera djubre totalno. Kao crtani film izgleda. Naravno tu je i neizbezni blur efekat.
Kakva steta sto se tako vazna licenca nalazi u tako pogresnim rukama..
Hehe, mnogo jaka stvar!![]()
Pa po shotovima ne bih rekao da izgleda kao crtani film ... Mozda im nije screen podesen kako treba tamo? O ostalim elementima igre na netu se prica da su krsh ... Ali grafika, to svi hvale, pa mi malo cudno da je toliko drugacije u odnosu na shotove.
.. Uspeo sam da prikupim malo vise od pola soundtracka ... Potraga se nastavlja
![]()
Jel imas mozda link na kome je ispisan sav soundtrack?
# Curve - Hell Above Water
# Elite Force - Presha
# Elite Force ft. Lunatic Calm - Leave You Far Behind
# Everytime I Die - The New Black
# Gluecifer - Automatic Thrill
# Hyper - Hot Rockin'
# Kings of Leon - Sprial Staircase
# Krafty Kuts - Bass Phenomenom
# Monster Magnet - Powertrip
# Nirvana - Breed
# Pendulum - Slam
# Pitchshifter - Scene This
# Primal Scream - Dolls (Sweet Rock 'N' Roll)
# Primal Scream - The 99th Floor
# Queens of the Stone Age - Medication
# Reverend Horton Heat - Big Red Rock of Love
# Slipknot - Before I Forget
# Spiritualized - Electricity
# The Experiment - Cost of Freedom
# Trash Palace - Animal Logic
# Wolfmother - Woman
Mada, Wipeout 2097 je za mene neprevazidjen![]()
:Klanjanje :Klanjanje :Klanjanje photek i f.s.o.l. rulez :smoke:
a i tamo je G25 volan (za koji mislim da je krsh)
Sta, krs zato sto ne radi feedback na Sony-u, po tome si zakljucio da je krs??!! Vunice :d
Volan je perverzno dobar!
Ne, uopshte ne pricham o tome kako radi, vec je i pored koze, jeftinije uradjen i od Momo i od DFP koji deluju kao da im ne mozesh nishta, dok G25 deluje kao da ce da se raspadne. Jedino na njemu shto vrede su papuchice, a volan i onaj menjach su uzas, stvarno ne znam zashto ono koshta toliko. Ja na DFPu imam istu mehaniku, dva motora, sigurno istu preciznost, ali je daleko "kvalitetniji" osecaj kada ga uhvatish u ruke, isto kao i Momo..
...a i tamo je G25 volan (za koji mislim da je krsh)...
Nemoj vuno ponovo, nemoj. Nisam ti uzeo pare od opklade prosli put, jer si pobrisao sve postove, ali prestani da pricas neproverene stvari molim te.
DFP nema dva FF motora, nemoj da lupas. G25 se bar 4, 5 puta brze okrece od DFP-a, i mozes lepo da driftujes i da radis sta oces, dok sa DFP nema sanse zbog sporog motora.
Menjac jeste krs, ali nije namenjen za dr*anje, to je cisto *******cija, kad oces onako "gradski" da vozis, mada mogli su da izbace neku jeftiniju verziju bez menjaca. Kvalitet izrade je na vrhunskom nivou sto se tice samog volana, to svi koji ga imaju kazu, ne znam o kakvom raspadanju pricas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari