Šta je novo?

Šta nas čeka u 2009-toj?

Niste normalni vise s tim preporukama. Mislim, jeste legendarna recenica, ali... :)

Poslednja izmena:
X360 preporuke thread.
Tj. u tom threadu je skoro svaka igra bila preporucivana, pa se thread pretvorio u "Sta sve izlazi na 360".
Onda je driver krenuo da ih zeza za te preporuke i odatle je krenula cela prica sa nenormalnom kolicinom sarkazma u ovom pdf-u.

[ne garantujem da je to baš tako bilo] ali to smo se driver i ja na msn sprdali o tome kako ljudi nemaju kritiku i kako im je svaka igra posle 5 minuta igranja "vrh, extra, topla preporuka"... i onda smo jedno 2-3 dana na forumu smarali sa toplim preporukama za koje šta.... nekako se paralelno i nevezano pojavio filipenko sa istom konstatacijom... i vrlo brzo se to primilo kod određenih ljudi i sad samo pršte tople preporuke :D

Jao crvi ljudi, kad se setim da sam sa jednim ubijao 15 kompjuterovih u nekoj semi, ludilo :)

play_trai_shee.gif

:D
can't wait

Kad ce izaci Wormsi ? samo na PSN storu,a ?

Imaju Worms-i i na XBLA, ali je poprilicno osakacena verzija u odnosu na PC verzije, nema pola legendarnih oruzja, nema kreiranja mapa ja mislim, mali izbor postojecih mapa, itd.. a ovi novi Wormsi izlaze samo na PSN-u, da..

Imaju Worms-i i na XBLA, ali je poprilicno osakacena verzija u odnosu na PC verzije, nema pola legendarnih oruzja, nema kreiranja mapa ja mislim, mali izbor postojecih mapa, itd.. a ovi novi Wormsi izlaze samo na PSN-u, da..

Šta misliš da će na ps3 verziji biti nešto novo:trust:
Ma neće gejts dozvoliti da ljudi tako rano shvate da je boks djubre:)
Napraviće ga indetičnim kao na boksu.Di ps3 da ima koju opciju više!Naopako:)

Šta misliš da će na ps3 verziji biti nešto novo:trust:
Ma neće gejts dozvoliti da ljudi tako rano shvate da je boks djubre:)
Napraviće ga indetičnim kao na boksu.Di ps3 da ima koju opciju više!Naopako:)

Trebalo bi da bude najbolja verzija 2D Wormsa do sad, na Xbox-u je igra nekih 50, 60 MB, pa su upakovali koliko su mogli, reche baja da je "Fully optimised for the platform". Ne znam, nadam se da nece biti identicna po sadrzaju, jer fali brdo stvari na xbox verziji..

Na onom Playstation Universe pise "March 2009", ali nigde jos nema neko zvanicno obavestenje...

Trebalo bi da bude najbolja verzija 2D Wormsa do sad, na Xbox-u je igra nekih 50, 60 MB, pa su upakovali koliko su mogli, reche baja da je "Fully optimised for the platform". Ne znam, nadam se da nece biti identicna po sadrzaju, jer fali brdo stvari na xbox verziji..

I ja se nadam da nece biti identicna verzija kao na boksu!

Uh, jedva čekam MAG...Uncharted 2 je takođe obavezan.

Ne zna se apsolutno nista o MAG-u, osim onih hiljadu vs hiljadu igraca na jednom serveru :) Koliko citam to rade ljudi koji su radili SOCOM i pomazu im ovi sto su radili Warhawk.. 3rd person online pucacina, ne znam koliko sam zainteresovan.. ali zato Heavy Rain i Uncharted 2, bring it on! Za GOW III sam jos sumnjicav da ce ove godine... odnosno voleo bih sto duze da ga kuvaju, nikakvo zbrzavanje ne dolazi u obzir.

MAG IZLAZI OVE GODINE?!?! o_O

Call of Duty 6 - KILLZONE 2 - MAG... ko ce vremena za sve ovo da nadje...?

GoW III, MAG i Heavy Rain najverovatnije se nece izdati u 2009 godini...Barem kako je Sony CEA izjavio ove igre treba da izadju u periodu od 01.04.09 do 31.03.10, sto oznacava 2009 poslovnu godinu.

Takodje u tom periodu treba da izadje inFamous, Uncharted 2 i MLB09...

Nazad
Vrh Dno