Šta je novo?

Šta nas čeka u 2009-toj?

Flower IGN review

Moram nabaviti..

Poslednja izmena:
Shta, nema ni shmajsera, ni cudovishta, kakva je to igra ? :)

E a šta je sa Bionic Commando? Ja bih to igrao :(

Dirt 2 je u najavi za ovu godinu, ali koliko je to pristojan reli ne bih znao, jer bas i ne igram voznje... :wave:

Ja se samo nadam da će reli u gt5 (ako ga uopšte bude?) biti na nivou asfalta... ne verujem da je iko u stanju da napravi dobar reli bez jake produkcije, a tu jako produkciju je teško pokriti mizernim zaradama jednih ovakvih igara. Znam znam, za ovo me japanska vlada plaća da pričam, ali bojim se da nam je Yamauchi jedina nada da vozimo dobar reli u skorijoj budućnosti....

RBR je bio dobar u svoje vreme (mada tražio živce ko brodske konopce), ali je prevaziđen... bez obzira na ove patcheve i updateove :)...

Aaaa jes, potvrdjeno je :)

"Yes, we can confirm that Worms is coming to PSN soon, it's been fully optimised for the platform (including 1080p) and contains a lot more content than the original XBLA launch simply because there was no size limitation."

The timeframe for the arrival of the gaming classic - which has been hugely successful on Microsoft's Xbox Live Arcade since its launch there two years ago - is thought to be sooner rather than later. We'd expect to be able to download it before the end of March.

Sumnjam za ovaj deo "before the end of March" ali uglavnom uskoro.. Bice 1080p i nabudzeno sadrzajem, verovatno ce i grafika biti lepsa.. Jel gotivi jos neko Wormse ovde? :)

a jel se zna u cemu ce se razlikovati u odnosu na stare crvice tipa armagedon? (ne racunam ono 3d djubre-fps-wormse)

Nemam pojma, kapiram (nadam se) da ce zadrzati sve kao u starim 2D crvicima, ali citam da ce biti dosta bolja grafika, jer je nezvanicni naziv za igru ustvari Worms HD.. Saznao sam da je X360 verzija imala dosta osakacenu verziju zbog velicine koja je ogranicena za XBL igre, dok ovde nemaju nikakva ogranicenja...

Grujo, ne moze be na disku, onda bi kostala igra minimum 50 $, to je i fora PSN igara, mozes da izbacis malu i nezavisnu igru i stavis neku smesnu cenu, zbog toga i imamo ovakve igre kao Flower, Pixel Junk serijal, Wipeout itd... PSN FTW! ;)

Poslednja izmena:
Grujo, ne moze be na disku, onda bi kostala igra minimum 50 $, to je i fora PSN igara, mozes da izbacis malu i nezavisnu igru i stavis neku smesnu cenu, zbog toga i imamo ovakve igre kao Flower, Pixel Junk serijal, Wipeout itd... PSN FTW! ;)

Treba da naprave kompilaciju svih tih malih igrica na jednom br disku:D

Treba da naprave kompilaciju svih tih malih igrica na jednom br disku:D

To bi bilo dobro, ali opet je neostvarivo, jer se onda gubi smisao PSN verzije, sami sebi bi pucali u nogu..
Ali, najveci hitovi sa PS2 na jednom BR disku, kompatibilno sa svim PS3-ojkama, e to bi bilo po*no.. :)

Poslednja izmena:
GTFO! :( :)

Nararno sta? :)

Hm ... ne znam, verovatno nesto u vezi crvica,

Jel gotivi jos neko Wormse ovde? :)

Uuu, jos pitas :)

Mnogo se lozim jos od keca. Prvi put sam ih video na amigi i odusevio se (1 disketa), ali mi je bilo mnogo lose kad sam video playstation i pc verziju sa onim medjuanimacijama, vise zvukova i jos ponekim sitnicama.

Sve do onog 3d uzasa mi je vrh, to se nije desilo sto se mene tice. Nekako mi je kec i dalje najbolji, posto u dvojci i armageddonu ima po meni previse razorne moci i kao da non stop moze da nestane pola ekrana.

Jedva cekam, ovo je prava igra za drustvo na velikom TV-u...

Nemoj zezati da ce biti WOrmsi za PS 3? ?? Extra, to je igra za drustvo ubilo se!

Extra, topla preporuka :d

Vrh Dno