Šta je novo?

Šta nas čeka u 2009-toj?

Lepo lepo, samo ne znam odakle si sve ovo izvlacio... Demon's Souls ne verujem da ce ovako brzo ni u Japanu, GOW 3 i GT5 nikako nisu potvrdjene za 2009, o Wardevilu se skoro nista ne zna, ta igra je mozda i totalna izmisljotina.. a Yakuza 3 mi obecava, nisam igrao ranije delove, ali jedva cekam da vidim kako ce to da ispadne... (takodje ne verujem da ce evropska verzija u 2009)

Ma za te se uglavno prepostavlja da će izaći u 2009. Mada je i duke nukem 4ever trebao izaći do sada.;)
Vidim driver je potvrdio za GoW a na gamespotu piše i za GT5 da će u 2009 izaći.

Poslednja izmena:
Nije potvrdjeno, sve sam izmeshao :d

Lepo lepo, samo ne znam odakle si sve ovo izvlacio... Demon's Souls ne verujem da ce ovako brzo ni u Japanu, GOW 3 i GT5 nikako nisu potvrdjene za 2009, o Wardevilu se skoro nista ne zna, ta igra je mozda i totalna izmisljotina.. a Yakuza 3 mi obecava, nisam igrao ranije delove, ali jedva cekam da vidim kako ce to da ispadne... (takodje ne verujem da ce evropska verzija u 2009)

imash na Eurogameru trailer za Demon's Souls gde pishe tachan datum izlaska u japanu.

opasno sam se primio na ovaj flower :)

Poslednja izmena:
definitivno

ima tu još igara sa psna... koje po pravilu ne koštaju kao full igra, pa se još dele na 4 dela, što znači da za cenu bd igre neke gluposti (kao što je, recimo, dead space), može se nagomila puno psn igara koje su me baš zaintrigirale :)...

I Trine izgleda ekstra, kao neka mracna verzija LBP-a :) mada naravno platforming je jedino zajednicko..
*** uzeo sam PS3 zbog GTA IV, KZ2 i GOW3 a sad vidim jedno 10 igara u 2009-oj koje bi morao da uzmem :zgran: KZ2 i SF IV su proriteti, dve vrhunske igre koje uvek mozes da igras, kao bivsi sk8er mozda uzmem i Skate 2 ako mi se svidi demo (verovatno sad u cetvrtak demo), Heavy Rain, Uncharted 2, GOW3, GT5 (iako hejtujem fiziku ne mogu da se zavaravam da kao ljubitelj automobila ne posedujem takvu igru, pa barem samo da parim ochi u foto modu), pa Mafia II, pa Flower, mozda i RE5, pa Modern Warfare 2... :S: bem ti zivot moracu Golfa da prodam.. :d

I ja mislim, kao ni GT5, vise sam mislio u smislu narednih ~ godinu dana plus minus koji mesec..

definitivno

ima tu još igara sa psna... koje po pravilu ne koštaju kao full igra, pa se još dele na 4 dela

Pa da, meni recimo još izuzetno interesantna Ratchet & Clank Quest for Booty. A ima još toga... Mogli bi se organizovati :).

Meni se najvise svidja Damnation. Tu igru pratim vec neko vreme, sto se tice trailera i price. Igra dosta obecava, nadam se da nece biti bas suvoparan shoot'em up a da ga nece bas ni zakomplikovati

Lepo lepo, većinu sam naveo, ali za neke exclusive prvi pu čujem (flower?)

Flower ce biti jedna od kvalitetnijih igrica za ps3.
Kako to prvi put cujes za flower?Jes ti juce uzeo ps3?
Plus jos ga radi moja omiljena ekipa :) SANTA MONICA :)

Poslednja izmena:
Santa Monica radi Flower, si sure? :) Btw welcome back ;)

Pa i ja gledam sta prica ovaj grujan :)

Poslednja izmena:
Stvarno pishe santa monica na tubeu :D Ili su se zeznuli, ili stvarno oni imaju neke veze sa ovom igrom, mozda su im neshto pomogli :)

Nazad
Vrh Dno