Lepo lepo, samo ne znam odakle si sve ovo izvlacio... Demon's Souls ne verujem da ce ovako brzo ni u Japanu, GOW 3 i GT5 nikako nisu potvrdjene za 2009, o Wardevilu se skoro nista ne zna, ta igra je mozda i totalna izmisljotina.. a Yakuza 3 mi obecava, nisam igrao ranije delove, ali jedva cekam da vidim kako ce to da ispadne... (takodje ne verujem da ce evropska verzija u 2009)
nema ga gruja da se raduje sto gow izlazi ove godine![]()
GOW 3 jeste, za GT5 se nece znati par meseci pred izlazak. Verovatno pred kraj godine/pochetak sledece.
Lepo lepo, samo ne znam odakle si sve ovo izvlacio... Demon's Souls ne verujem da ce ovako brzo ni u Japanu, GOW 3 i GT5 nikako nisu potvrdjene za 2009, o Wardevilu se skoro nista ne zna, ta igra je mozda i totalna izmisljotina.. a Yakuza 3 mi obecava, nisam igrao ranije delove, ali jedva cekam da vidim kako ce to da ispadne... (takodje ne verujem da ce evropska verzija u 2009)
opasno sam se primio na ovaj flower![]()
Lepo lepo, većinu sam naveo, ali za neke exclusive prvi pu čujem (flower?)
definitivno
ima tu još igara sa psna... koje po pravilu ne koštaju kao full igra, pa se još dele na 4 dela
Santa Monica radi Flower, si sure?Btw welcome back
![]()
Ma nisam čuo, eto vi nastavite konverzaciju a ja odo pred streljački vod. ,)Flower ce biti jedna od kvalitetnijih igrica za ps3.
Kako to prvi put cujes za flower?Jes ti juce uzeo ps3?
Plus jos ga radi moja omiljena ekipaSANTA MONICA
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari