Šta je novo?

Šta kopate od CPU coina?

ovo se kopa samo solo ne vidim neki pool? Ovde Wolf vedri i oblaci, mora da je i Clay u blizini...

Poslednja izmena:
mislim da moze trenutno da se isplati ako se istrese u roku od 24 sata na poloniexu nesto grubo sam pokusao da sracunam i7 bi trebalo da iskopa 0.003btc uz dosta srece pri prodaji, mrzi me da dodajem ram i gasim drugi komp, ko ima volju i mogucnosti neka proba...

link neki do minera? kako se podesava, bas se neckam da bacim fx-a u oglase pa se mislim sto ne izadje neki cpu koin :d

koliko bi trebao da dobijam se fx8350?

Poslednja izmena:
Sve je objašnjeno u prvom postu na btctalk-u, sa sve linkovima :D

sad cu ja da probam sa 24 i7 jezgra.Imam 64gb rama tu na masini...

Upalio se miner i onako iz topa daje oko 26h/s, e sad kako nisam kopao pojma nemam koliko je to.
Inace,majku mu njegovu,odmah je sahranio 16gb i vise memorije samo za sebe proces...

To je po kalkulatoru (ako je tacan) oko 8000 XPB dnevno i gledajuci sadasnju cjenu na poloniexu oko 0.05BTC/dan
Nije lose ima li gdje da se iznajmi koje jezgro :D

ej,polako,mozda sam nesto pogresio...
Mnogo mi to...
Ne mogu da nadjem neka podesavanja za miner ako ih ima.
Nesto mi cpu bio slabo utilizovan.

POgresio sam,manje mnogo.
Cek da sad provrim lepo.
Sad sam krenuo sa 3 threada da cepam.
Dakle ubija mi 50gb memorije i cpu sva 24 jezgra na 100%!!

pa ovo ispada da imam 0.05h/s! Pa to je oko 16 xpb dnevno.
Ma ajde bre.Pa to je dolar u ultra decimalama.
I to sa serverom koji kosta preko 7k eu!

Ja sam pustio nocas moj kucni komp. Napisacu nocas koliko sam iskopao za 24h

pa ovo ispada da imam 0.05h/s! Pa to je oko 16 xpb dnevno.
Ma ajde bre.Pa to je dolar u ultra decimalama.
I to sa serverom koji kosta preko 7k eu!

na ovoj azdaji treba da daje oko 0.4h/s po threadu, neki problem ima sa novcicem ne konstatuje sve threadove tj. isto radi i sa jednim i sa vise bar toliko sam uspeo da shvatim. Ako to podesi pa puta 48 bilo bi tu shushke, koliko je jak taj cpu i ocekivano je od njega da razbije, izbacice neki i7 slican po snazi 2020 godine
ovaj je u katalogu par hiljada dolara http://ark.intel.com/products/81061/Intel-Xeon-Processor-E5-2699-v3-45M-Cache-2_30-GHz taj tvoj tek treba da ubace ne kosta za dzabe 7k dolara :D

Poslednja izmena:
ili ga vec sad imaju , ali moraju pare da nam uzmu polako :)

na ovoj azdaji treba da daje oko 0.4h/s po threadu, neki problem ima sa novcicem ne konstatuje sve threadove tj. isto radi i sa jednim i sa vise bar toliko sam uspeo da shvatim. Ako to podesi pa puta 48 bilo bi tu shushke, koliko je jak taj cpu i ocekivano je od njega da razbije, izbacice neki i7 slican po snazi 2020 godine
ovaj je u katalogu par hiljada dolara http://ark.intel.com/products/81061/Intel-Xeon-Processor-E5-2699-v3-45M-Cache-2_30-GHz taj tvoj tek treba da ubace ne kosta za dzabe 7k dolara :D

Fora je sto miner (software) trazi 13Gb po thread-u da bi radio. Dakle ako imas 16Gb to je 1 thread, ako imas 32Gb to je 2 thread-a, bez obzira sto kompjuter ima 4 core ili 8 core ili 8 threads. Ne znam samo zasto zauzme sva 4 jezgra kada rudari a ima na raspolaganju svega 13Gb, recimo.

Druga stvar je sto je Wolf0 dzukela napravio miner koji ne zahteva toliko, vec manje od 8 ako sam dobro shvatio, i cepa, yebe mu se za raju.

Eto, na zalost. Nije za nas sa 4 i 8 gb rama i plocama koje nisu serverske. Dobra je ideja, samo tesko za realizaciju, sada kad je DDR papreno skup.

Mige, koju si snagu upregao i imas li racunicu za to? U stvari, nema sta drugo da se kopa, pa ima li racunice je skoro nepotrebno pitanje, bolje reci koliko dobijes dnevno u BTC sa snagom koju imas.

Edit: imam neku ideju da se upregne SSD kao virtuelni RAM, ne znam da li bi to miner progutao... Ako ko ima vremena eto smernice kako da proba.

Poslednja izmena:
Možeš smanjiti zauzetost CPU-a preko task manager-a.

Mige, koju si snagu upregao i imas li racunicu za to? U stvari, nema sta drugo da se kopa, pa ima li racunice je skoro nepotrebno pitanje, bolje reci koliko dobijes dnevno u BTC sa snagom koju imas.

Edit: imam neku ideju da se upregne SSD kao virtuelni RAM, ne znam da li bi to miner progutao... Ako ko ima vremena eto smernice kako da proba.

Samo jednu na kojoj imam 16gb rama

Vrh Dno