Šta je novo?

Šta kopate od CPU coina?

pobriši sve one njihove postavke.od gpu platforms ,ostavi samo intensity...bez hw gresaka...zasad
ispravak....Bojan.zex ,u pravu si:(

Poslednja izmena:
-I 12 --worksize 8

R9 280X 8 kh/s idalje Hw to je do minera pratite temu bar danas da se nesto zaradi :D

prebacio sam na drugi rig,10 min bez hw...mijanjao se diff....worksize 16,intesity 13..nemam pojma do čega je...

Ljudi na svakih par minuta mi staju mineri.
Samo izbaci statistiku klopanja i stane,ko da je neko stopirao mining.
Tako na svim masinama.
Koristim miner i podesavanja koja su ovde postavljana.
Mislim da je do pool-a ??

daj bat ili conf sta vec koristis ali ja i dalje dobijam hw, na kom poolu koopas????
evot ti postavke .bat.. sgminer.exe --no-submit-stale --kernel pluck -o stratum+tcp://stratum.coin-miners.info:3637 -u +++++++ -p +++++++ -I 13 --worksize 16
r9 280x toxic,win 8.1 ,64... sitno hw 10 ak u pola sata

problem vam je u memoriji radeona, ovaj miner je djm34 radio cini mi se, za nvidiu je uradio stelovanje memorije za hynix 2 varijante i samsung najsporiji jednu varijantu ubrzavanjem ovih parametara povecavate brzinu kopanja gpu je potpuno nebitan, na osnovu ovih bat fajlova ne vidim nigde nijedan parametar za memoriju da su dali to pravi problem sigurno...
edit: krenuo brodolom ako uspem da prodam jos pola coina izvucem bilo sta i gasim ostalo ce biti bezvredno dok verifikuju

Poslednja izmena:
Napravite temu SupCoin i tamo prebacite zadnjih 3-4 strane, ovde je totali offtopic ovo pisanje.

Ma logicno da ce u bunar izasao amd- miner svi zajahali, onaj ko je nesto iskopao logicno da prodaje jer do sutra nece uzet nista!

Onaj ko kopa na suprnova umesto 7777 stavi samo 7776 i nema hw gresaka sve radi perfektno.
R9 280X 8.3kh/s, ne griju se grafike uopste extra za kopat, ali s obzirom na rast difa/pada cjene do veceras ce postati ne isplativo.

Poslednja izmena:
@goldi

Daj *.bin.

Poslednja izmena:
Stigla verzija koja nema HW greške.

dobijam libcurl.dll error kad pokrenem miner... zna li ko šta je ovo?

Da li ga imaš u folderu?

naso, hvala sam

7950 bacaju ~7.2kh :smoke:

ni sa ovim mi ne radi ni na jednom pool-u
tek na ovam sto je sam633 okacio ne radi i trazi neke dll-ove

Vrh Dno