Šta je novo?

Šta kopate od CPU coina?

supcoin trenutno 1xfx 8300 0.004btc na dan no pada cena polako pitanje koliko ce ovo da traje, nvidie 2.5x sporije kopaju, amd ne moze trenutno mislim da je ovo najisplativije trenutno

supcoin trenutno 1xfx 8300 0.004btc na dan no pada cena polako pitanje koliko ce ovo da traje, nvidie 2.5x sporije kopaju, amd ne moze trenutno mislim da je ovo najisplativije trenutno

Izvini, sta to nvidie kopaju sporije?
i7 4770 daje oko 1khasha, a 750ti daje preko 2khasha.
Ovo nije CPU perspektivni novcic.

ne mogu da stignem da sve pohvatam na forumu cpu je bio brzi do nedavno, sad cu da pustim nvidie...

dobro je sto ne pustih.

nece to ni moci atijem, ima samo 500k komada cena ce verovatno ici na gore udrite i procesorima isplati se, nvidie ne rade stabilno 2x750ti seta od 0.01 do 0.02btc na dan
*ako neko slucajno ima ovu van klase GTX 780Ti Evga SC 4.8 KH/s zbog super brze memorije pravi taj rez
@bojan treba wolf miner sa njegovim binovima ode preko 2.4kh/s rez na 4770k, sad da li ce da ga pusti ne znam...
ja sam na suprnova ima jedan mali mislim da ti je slicno samo je ovde malo pravilnija raspodela
ne znam to sam procitao na forumu taj ih je nasao pogodio lozinku i duplirao brzinu, kako si pokrenuo uopste ovaj sig fajl? Sad cu i ja na xeonu da pustim samo da napravim novog workera

Poslednja izmena:
koji cpu miner koristite?? wolf ili ovaj pluck???
EDIT
ok, vidim da su svi mineri sa potpisom wolf, a koji pool??? ja sam naravno uzeo prvi sa liste od 3 (sup coin miners)
EDIT

gde da nadjem taj wolf miner sa binovima, meni sad gledam 3470 daje 1Kh???

Poslednja izmena:
Bio i ja na sup coin miners ali je tamo snaga mala pa sam presao na suprnovu

Poslednja izmena:
Da li ima već iskompajlirani miner? :D

Evo sta dev ovog(Supcoin-a) kaze o samom koinu:

I've been working on a big coin for the past month, and it's been on my mind for over a year now with all the ideas for it finally having a solid solution and plan to accomplish it. Sadly, Supcoin is not that coin. Basically, I need a coin to test some things, and that is this coin! I'm not ready to discuss my big coin project just yet (there will be a pre-ann in a couple months), but this coin is my way of making sure that the codebase I'm using is good.

inace ti rezultati sto wolf0 postavlja su postignuti sa i7 5930K

uh aj i ja da probam da uskocim na ovo kao padobranac

edit:

nesto ne mogu da se snadjem ili mi zardjao mozak, jel moze neko link da okaci, od minera koji koristi i na kom poolu kopa. hvala

Poslednja izmena:
koji cpu miner koristite?? wolf ili ovaj pluck???
EDIT
ok, vidim da su svi mineri sa potpisom wolf, a koji pool??? ja sam naravno uzeo prvi sa liste od 3 (sup coin miners)
EDIT

gde da nadjem taj wolf miner sa binovima, meni sad gledam 3470 daje 1Kh???

Meni daje tacno 0.77kh/s, kako tebi 1kh? Koji miner?

5 kH/s na 280X.

preko 6 kh na asus 7950 dcII

nego gde kopate suprnova nesto stuca

Kakva je zarada sa tom snagom

2x750ti izruceno na bittrexu za nesto oko 22 sata kopanja 0.00775btc trebalo bi vise od 0.01btc malo kradu malo radeoni i eto pravo stanje...

R9 280X 5kh/s brdo Hw-a vjerovatno je to do minera, mozda moze i vise karta na 40c kontam da neko vec ima miner bar 5x jaci.
Zarada 1h= 0.15 to bi bilo za 24h 3.6 novcica oko 0.01btc po trenutnoj cjeni, ali posto ce sad dif da ode u nebesa to ce vrlo brzo postat ne isplativo :wave:

Poslednja izmena:
kakav ti je bat ?

sgminer.exe --no-submit-stale --kernel pluck -o stratum+tcp://sup.suprnova.cc:7777 -u xxx -p x --gpu-platform 0 -g 2 -I 12

Vjerovatno ovde treba jos nesto dodati ili izmjeniti jer baca hw.
Ovakav bat 5.3kh/s R9 280X na def taktovima, temp od 40-42c reklo bi se opusteno radi kao da kopa fresh.

problem sa HW greskama nastaje od trenutka kad pool promeni share diff:
11.jpg 12.jpg

Nazad
Vrh Dno