Šta je novo?

Šta kopate od CPU coina?

Zato u 5:50, 5:58, 7:10, 8:14 strogo po 1byc... Cak mi je i E 2140 iskopao jedan byc.... Ako drugar iz USE donese onu karticu sa 57 xeon-a bice nesto...

od 10 sinoc nijedan novcic a ima 9 konekcija mozda ne daje ravnomerno

ako bi hteo da i meni neko donese onu kartu sa 57 xeona, koliko bi me to iznelo, kako je to moguce da se izvede

Ma ovo daje kao potrefi sinoc se nakacio za 15min odma jedan pa 3 sata nista pa onda 2 sata po 1 i evo jutros nema nista to kako nadje blok sta li vec.

ako bi hteo da i meni neko donese onu kartu sa 57 xeona, koliko bi me to iznelo, kako je to moguce da se izvede
Mnogi se ovih dana vracaju iz use (spasioci po bazenima i ostali sezonci) samo moras da nadjes nekog kog znas i sl...

diff ode gore, a bice jos veci.
ko sta iskopao, iskopao. i to je to. Javite kako rade te kartice :)

Ko zna dali uopste hoce da kopaju, ja jos nisam ni dobio potvrdu da su kupljene...

sa 4790k itekako

Sinoc od 22h do sada 3470 izburgijao 19byc... :)

JA sam primetio da mi je znacajno opterecen internet kada su svi walleti upaljeni...

Sunce vam, jel niste mogli posebnu temu za ovaj coin da napravite? Dok pohvatam na kojoj je strani neko uputstvo osedecu. :D

Vrati se zadnjih para strana imas moje objasnjenje sta i kako, ispostuj ga i trebalo bi sve da ti radi...post #418

Poslednja izmena:
Steta bas steta sto nije otvorena tema za ovaj coin, ja sam upravu onu drugu temu otvorio zasebno radi preglednosti, dok se nesto moze zaraditi grafikama da se zaradi jos da smo imali za ovaj cpu coin na vrjeme temu, da se grafikama rudari tamo ovde cpu-om bilo bi od ogromne koristi. Opet kazem zaista steta!

I idemo opet ka 100k... Mozda i ka novom ATH :)

Pa trebala bi tema za BYC. Kako ide.. bit' će svašta...

..pojavljuju se blokovi od 8 14, 16, 12 coina... :)

Ja sam iskopao jedan 1.03 :) taj mi najveci...gde si video za ove cudne blokove.

Vidi ovaj od 401... Pa nije ni cudo,zna se ko je IE... :)

Razmisljam se da pustim fx8320 ifx6300 da kopkaju kad i ovako 16h dnevno mi masine stoje na standby-u :)

Zar nisu to transakcije, nema to veze sa nagradom po bloku?

transakcija. ja prebacio 2.5k sa menjacnice i video sam tamo transakciju.

Ne znam koju cenu cekate i kakav trenutak, ali meni po ovoj ceni i te kakko odgovara da prodam sve sto zaradim, jer je vise nego korektna.

Vrh Dno