Šta je novo?

Šta kopate od CPU coina?

@ mige

respect... :)

Ovo da bude jos 15 dana ovako, jedan na rafu u Srbiji nece biti

K0000432107.jpg

sad uleteh kod masina, pa da pustim ovaj fx da radi nesto

editL od koje strane se pise o ovom novcicu da vidim gde da skinem miner i wallet

Poslednja izmena:
samo wallet staru verziju nesicu a ti mige mozes da se lukzusiras kako oces sada sa 10 kom bi imao 150 novcica dnevno, 11.25btc mesecno na ceni koju smo zacrtali posle toga mozes da prodas djuture u pola cene sve te masine. last price 0.00124 :)

Poslednja izmena:
gde da skinem to sve, miner i wallet, ne mogu da nadjem temu na bct, samo neke bezveze

hvala,
jel je to novi miner, ili ima i stari za skidanje zbog captcha koda

Uzo bi ja 5 komada.

125 dolara 10 komada deluje pristupacno 58 jezgara, spominje se c++ ali pise da su koprocesori zanimljivo nema sta samo ti sto znaju da ovo radi nemaju vremena ni zelju da pisu o tome mlate lovu trenutno...ja 1kom ako radi

*For the cost, you'd be better off just buying an Nvidia card like the 970, especially after this promo ends. You could buy a bunch of 970s for $1700. Also, it would take serious modding to the engine itself. Waaaayyyyy more trouble than it's worth.
*Not exactly. The attraction of the Xeon Phi is that it's x86 based and is (oversimplifying) a cluster of processors on a single die. Software needs to be recompiled to take advantage of the Phi, but not necessarily designed specifically for it. I've run large-scale MPI codes on the Phi unmodified, apart from recompiling them with the appropriate flags in the Intel compiler. The programming model is basically the same as how you code for distributed memory clusters/supercomputers. Software could also potentially get a boost with no changes at all if it dynamically links against Intel's MKL, which will use a Phi automatically to accelerate numerical calculations if one is available.
This is a ridiculously good deal (I'm drooling here over how much time 10 of these could save me at work, we're talking literally months or years), but you shouldn't be buying one unless you already know how to use it. It's an enormous waste for pretty much anything a home user would ever want to do, even an advanced one. And it'd probably melt under load without high-displacement fans pulling air though it, these things run pretty hot in my experience.
Edit: Well, I guess they might be good for Bitcoin mining, I suppose that might be a legit "home" use case.
*Folks, despite the issue raised with fans, etc, the largest issue with the Xeon Phi Copro cards is that your motherboards will not work with it.
The cards require an 8GB aperture for memory mapped I/O. Unless you purchased your motherboard for the Xeon Phi, it's likely not compatible.
http://www.pugetsystems.com/blog/2013/08/06/Will-your-motherboard-work-with-Intel-Xeon-Phi-490/
This is not something that a buncha fans ziptied to the card can solve, it just means you won't be able to use the tiny supercomputer.

Poslednja izmena:
LJUDI ZA 3-4 DANA MOGU DA DOPREMIM JEDAN OVAKAV IZ USA-A

SAMO MI TREBA POTVRDA DA OVO MOZE DA KOPA???????????????

http://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=MTgzNjY

Ja sam narucio 2 komada od ortaka pa sta bude( morao sam da bi mi stigao sledece nedelje) pa ako ne bude mogao da kopa jedan cu da prodam a jedan ostavim.
Nisam ni jedan novcic iskopao jer nemam CPU-ove ali kad mi je Mige pomenuo kupio sam lepu kolicinu i sad se lomim i drhtim dal' da prodam... na ovu cenu.

zanimljivo, mozda vec neko jase mrezu sa ovim

EDIT:
kako da vidim da li mi kopa procesor, nesto se ne greje uopste?

jel ovako, komanda za wallet
19:43:11

getprimespersec

19:43:11

1268

Poslednja izmena:
ja sam dao ortaku zadatak da nadje u Washington DC i kaze da moze max dva komada nesto u vezi tezine prtljaga tako da ce moda i meni da stigne za 4 dana.....
PA STA BUDE

evo ih poceli su veliki talasi znak da ulaze kitovi e sad ce biti ludilo, malopre ko je usao izgubio je duplo trenutno

Poslednja izmena:
@ nesicu pogledas u task menager i vidis ako ti je loadovan cpu na 100% onda znas da kopa

hash rate je pao 30 posto otprilike na svim proc. od kako je diff presao 7 juce.

znaci da kloknem ovaj moj fx na 4.8 - 5 ghz i da ga izbacim na terasu, da ga malo poguram...drugacije nece ici....

ovaj moj 3470 pravi od prilike 1BYC/h

Koliko imate aktivni konekcija zakacio sam se opet ali samo jedna konekcija?

ja sam dva dana kopao samo sa jednom aktivnom konekcijom, to je sve jedno samo da imas jednu je dovoljno ...

Upravu si evo ga odma 1BYC cim sam se zakacio ccc kako tek juce da vidim da se o ovome coinu pise.
Da je bila odma tema otvorena prija bi vido ovako sve strpano u jednu temu pa covjek ne vidi sve.

meni pise da imam 25 aktivnih konekcija, u task manageru yakucan procesor na 100% ali temperatura pise da je 5'C u aida64-i, imam vodeno hladjenje

moye li neko da da link ka starom walletu da se skine, ovaj novi trayi captcha, sad sam ga pokrenuo direkt iy CMD pa cekam da vidim da li ce da trayi

Poslednja izmena:
Ja sam na tom sa bytecent.com uneo prilikom prvog pokretanja captcha , posle mi je tražio, ali je i dalje kopao, uneo sam ponovo i evo već drugi dan ne traži

skinuo sam sa njihovog sajta, pokrenuo iz njihovog menija, kad je ponovo trazio captcha stalo je kopanje, sad sam iz windows cmd pokrenuo direkt, pa cekam da vidim da li ce da zaustavi kopanje, fx8350 posle 1h kopanja nije nasao nista

@nesic1

ako neces da te stalno smara captcha, onda u conf fajl dodas gen=1 na pocetku fajla, ali bitna stvar kada to uradis je da ne pokreces novcanik sa Bytecent.exe,vec sa wallet.exe..., wallet.exe se nalazi tamo gde instaliran novcanik...U cemu je caka, ako se pokrece preko Bytecent app onda on sam pravi conf fajl, a ko se pokrece sa wallet.exe onda ucitava vec napravljen conf fajl bez menjanja...i ne brise ovo gen=1...ovo je bug koji ce biti ispravljen sa sledecim novcanikom koji izlazi za koji dan, pa treba iskoristiti...Inace da bi kopao sat vremena neprekidno treba ti 25 novcica, a za 24h neprekidnog kopanja 600 komada....

Poslednja izmena:
da, nadjem ga u folderu gde je instaliran i onda pokrenem wallet direktno, sad sam probao opet pa cu videti

Vrh Dno