Šta je novo?

Šta kopate od CPU coina?

sta sad ovo treba da znaci ????

Proof of Miner (POM)

We firmly believe in the power behind mining coins and the economic benefits mining has to offer. So we set out to develop a new mining system titled: POM (Proof of Miner). POM was developed to balance the scale between miners and people buying coins for commerce while keeping the mining process fair for the majority of miners.

Proof of Miner is an innovative mining system that employs captcha technology to limit mining abuses while keeping the mining process tangible. POM requires miners to enter a human readable captcha code every sixty minutes to maintain the mining process without interruption. Mining time can be extended without entering the captcha code by storing x amount of coins in the local wallet. For example, If 25 Bytecents are required to extend mining time for one hour, a miner will need a total of 600 Bytecents stored in his/her local wallet to extend mining time for a total of 24 hours. Coins utilized for mining can be used anytime and are not locked from being spent like with Proof of Stake coins. The number of coins required to extend mining time is based on numerous factors including current price, total volume, and demand.

aha, kapiram, ja o ovome nisam imao pojma mada kod mene se nikad nije prekinulo kopanje... to je verovatno doslo sa novim minerom (walletom) ako ja dobro kontam ...

edit:

upravolego jos jedan BYC ovog puta za 1h i 20min...

Poslednja izmena:
sa kojim procesorom? meni fx8350 sa 7 jezgra radi i za 2h mucak

I5 3470
to mi u desku i gura jednu 7950 koja kopa XMR

Nema pravila za koliko nalazi blokove, neki put mu treba sat, dva...a neki put veze par komada u satu....mada sada ide diff na gore, pa ce sve teze biti da iskopamo nesto...

a uskoro 1440 komada dnevno.

Mige ti si sada kit, lako je tebi... :) mozes da se igras sa ljudim na menjacnici...jednik klikom da ih unistis :)

danas je dobro bilo sa jaguarom 6 komada ufaceno, da li se neko istresao ili jos stekate?

Poslednja izmena:
ovaj kucni proc od 16:20 pa do sad do 20 do jedanaest iskopo 11 komada. Za malo jace od 6 sati 11 komada.

Moja preporuka da sacekate sa prodajom 4-5 dana.
Sutra uvece izlazi novi wallet i svi stariji ce da budu banovani. Znaci captcha za sve. Cena je bitno da nije otisla ispod ICO. (tj svega 124 coina ispod ICO prodato).
S'obzirom na diff, mnogo novih walletazadnja 2 dana, mnogo manje ukupnog broja coina.. itd.., po svakoj logoci cena moze da ide samo gore za 5 dana.
Ja 600 komada ostavljam sigurno za jednu masinu, za resto, videcemo.

Koja verzija wallet-a...?
jel si uradio ono sto sam ti napisao?

pa sta da radimo mi sa vise masina. Kako da raspodelim na svaku masinu po 600 komada

pa to je samo 8 masina a sta sa ostalih 20

pa sta bi ti radio na mom mestu

ako je 600 za 24h, posaljes po 300 i to ti je na 12 sati, znaci 2 puta dnevno imas obavezu da kucas captcha...ja bih tako...ali cenim da ce opet moci i bez toga, naci ce neko vec nacin...

sve sam uradio i opet, skinuo sam onaj sa sajta wallet

izmenim conf fajl sa gen, i pokrecem direktno wallet, tamo gde je instaliran, i opet isto

a sta ovo sa slanjem?

IconicExpert je napisao(la):
At this moment, all of the wallets on Bittrex are disabled. You cannot withdraw or send coins. Let this be warning that it is safer to store your coins on your PC and/or flash drive, than on a 3rd party platform. When wallets are enabled again on Bittrex, please transfer your coins from the exchange to your local wallet immediately.

IE

!!!

Ja svoje sve povukao u novčanik,zablindirao,možda da u guzove ubrizgam čip sa bytecentima....razmišljam......:)

Od 1:40 do 5:50 nisam iskopao ni jedan byc.. :(

Mislim da je IE ovo namjerno uradio jer ne moze da pumpa novcic dok se drugi istresaju. Nista mu ne vjerujem.

Nazad
Vrh Dno