Šta je novo?

Šta kopate od CPU coina?

Dzaba racunate sad koliko je to kad nema gde da se proda. Kad otvore menjacnice, bice takav dump da ce glava da boli.

vrlo moguce, kao i svaki shit....ali kada vec cpu blejaci , bolje da kopa nesto... nikada se ne zna... mozda nesto i bude na kraju...muljator je veliki ovaj IE...

Kolko sam provalio ovaj zadnji wallet gasi posle sat, mora da se ukucava chapta. Stari wallet samo zabaguje da se ukuca chapta posle odredjenog vremna ali radi, 100% zauzece i cpu otvara blokove.
Ovde je otklonio bag sa novim walletom da se i mining zaustavi. Sto znaci da je bolji stari wallet

A ja upravo videh na bittrex-u da gase bsty market... znaci cao zdravo coin.

Ja imam 50k ne znam sta da radim....

A ja upravo videh na bittrex-u da gase bsty market... znaci cao zdravo coin.
Slabo si video (procitao).
Market je otvoren samo za one koji so kupili na ICO i koji su se predomislili. I koliko vidim 3.5BTC-a svega od 80 je prodato. ;)
Posle se gasi dok IE ne odluci da otvori opet.
Zna taj sta radi.

Editi: opps, BSTY ja video BCY :)

Poslednja izmena:
Znaci kopam dzabe ovo....

nisi jedini, na kraju ima da prodam procesor i da uzmem klot neki

Ako nekog zanima za Bytecent, fx 8350 na 4.2 ghz za 24h kopa oko 35 novcica...nije lose,a koliko sam video veceras se na Bittrex-u otvara trgovina, pa cemo videti cenu...ako ostane u okvirima po kojima je prodavan ICO...bice lepo...

moze bytecent i na dolar.

Pa sve moze, ali ima dosta likova koji mrze IE-a... pa samim tim gledace da mu uniste ''biznis''...sam koncept novcica nije los, drugaciji u odnosu na druge...Ali sve se svodi na hajp, ali znajuci IE-a ne bi me cudilo da pocne sam da pumpa svoj novcic... :)

Ako nekog zanima za Bytecent, fx 8350 na 4.2 ghz za 24h kopa oko 35 novcica...nije lose,a koliko sam video veceras se na Bittrex-u otvara trgovina, pa cemo videti cenu...ako ostane u okvirima po kojima je prodavan ICO...bice lepo...

35 novcica za 24h? pa sto prija niste napisali da je tako dobra zarada.
cjena je bila 50k satosija to je 0.0175 bolja zarada nego 10x R9 280X na moneru.

iskreno da ti kazem ja sam juce poceo da kopam, tek sam danas saznao koliko moze jedan fx8350 da iskopa trenutno...a to je ICO cena, znaci po njoj se prodavao...veceras ce na menjacnicu,e sada da li ce biti dump ili pump videcemo...Iskreno ako imas sta da upregnes...pocni dok je vreme, kopas ovo sa CPU, a tamo u drugoj temi sa GPU i ako bude tako obecavajuce kao sto izgleda, za nas nema zime :D

iskreno da ti kazem ja sam juce poceo da kopam, tek sam danas saznao koliko moze jedan fx8350 da iskopa trenutno...a to je ICO cena, znaci po njoj se prodavao...veceras ce na menjacnicu,e sada da li ce biti dump ili pump videcemo...Iskreno ako imas sta da upregnes...pocni dok je vreme, kopas ovo sa CPU, a tamo u drugoj temi sa GPU i ako bude tako obecavajuce kao sto izgleda, za nas nema zime :D

Imam nesto kad su u pitanju procesori, samo sam okasnio veceras bi ovo trebalo izaci na berzu.
Ako ostane cjena kao do sada na bittrexu bice to zestoka zarada ko je krenuo na vrjeme.

mige ima 2k komada...mozda ih i lepo zavalja...:)
ja imam tek 40-ak...do veceras mozda 50-ak...ali nastavljam da kopam, ovo je tek pocetak, trenutno je samo solo kopanje, iz novcanika...

Znaci ovo je najbolje za procesore, ako ostane ova cjena - svakako da treba upregnut procesore na ovo.
Odo malo da iscitam o njemu sta kako ;) hvala za info

Ako ima nesto bolje, neka neko napise...ja koliko sam informisan nema...

mige ima 2k komada...mozda ih i lepo zavalja...:)
ja imam tek 40-ak...do veceras mozda 50-ak...ali nastavljam da kopam, ovo je tek pocetak, trenutno je samo solo kopanje, iz novcanika...

Imam 2000 i plus jos 900 sto sam iskopo sa kucnim i7

Omastice se ti lepo koliko ja vidim...svaka cast... :)koju cenu cekas?!
mige obrati paznju, IE sada tvitovao da je otvorio market...

Poslednja izmena:
Omastice se ti lepo koliko ja vidim...svaka cast... :)koju cenu cekas?!

i plus jos jedan fx sto je iskopao skoro 400. NE znam sta da ti kazem. Ne znam sta da radim. Ja mislim da ovo moze na dolar. Uvek kad sam se ranije istresao pucao sam. Necu zaboraviti quark coin. Uzmem 2 btc sav srecan i odem na more 3 dana. da sam sacekao jos manje od 60 dana mogao sam da uzmem nesto oko 200 btc.

Poslednja izmena:
ne znam,ali od tada se dosta toga promenilo...ali iskusniji si...mozda nesto i bude od ovoga...isprati situaciju...

e sad ili da se zavalja odma ili da se ceka, da ne prodje kao qubit,,, (da se ogradim, ne kopam ga), bio na bsty , neko rece da ga mrdaju sa menjacnice pa sam ga i batalio

Ja bi ga malo kopao ali wallet nece da se sinhronizuje. Moze li link to teme?

Nema tema ovde na forumu, imas ovde addnode http://pastebin.com/WB4V0JJi, pa ih dodaj u Bytecent.conf i kopiraj u Roaming folder/Appdata/Bytecent(kao i za svaki drugi novcic putanja kada dodajes conf fajl)...Ako nece da se zakaci, probaj da gasis par puta novcanik dok se ne pokrene sinhronizacija...

edit:ispratio sam start trgovine, malo se prodavalo ono preko 50k i na 50k nekih 1.5 btc-a i sada stoji,mirno je...sada da vidimo u kom ce smeru, samo znam da se onima sto su kupovali ICO po 50k ne isplati da prodaju...jedino ko je kopao, pa se malo istresao...trgovina za sada oko 10 btc-a

Poslednja izmena:
Sa ovom novom verzijom walleta on sam generishe nove nodove automatski. Ja kopam sa starim walletom zbog chapta koda a vi ?

Wallet mi stalno brise nodove i postavlja svoje ali ti nodovi koje on postavi nisu razdvojeni pa se zbog toga ne sinhronizuje

sa starim, nemam puno nesto jace od 0.1btc pa cu sacekati mislim da ako danas pregura na ovoj ceni moze gore inace bunar

nemoj startovati wallet iz onog menija nego idi iz program files-a startuj rucno wallet. Onda nece.... ALi ja opet kazem ne koristim novi wallet zbog toga, nego zbog chapte.

tako i kod mene poremeti izgled conf fajla, ali na kraju uspe da se sinhronizuje...mada kazem ti pustis ga, sacekas minut,ako ne krene ugasis, pa opet pokrenes...kod mene samo tako radi...a koristim wallet sa njegovog sajta, ne znam da li je stari ili novi, samo kada pokrenem kopanje dodam u conf fajl gen=1 i sacuvam i do sada mi nije ni jednom trazio captcha....

Nazad
Vrh Dno