Šta je novo?

iPhone 18

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hvala ti za ovu poruku @= IGY = jer se ramišljam da idem na Pro Max sa takođe S23U. Kako si " sišao " sa dijagonalom...?

Lose poredjenje, razlika jeste oko 1000mAh u korist S23U, ali to je telefon star preko 3 godine i sigurno mu je baterija degradirala minimum 25%, plus ima i stariji CPU koji vise trosi.
Upravo o CPU/modemu i pricam, definitvno utice arhitektura SoC-a koja je 2nm plus software delom, i kada je bio nov Samsung nisam mogao vise od 8h screen on time da izvucem, ovde 10h lagano.
Hvala ti za ovu poruku @= IGY = jer se ramišljam da idem na Pro Max sa takođe S23U. Kako si " sišao " sa dijagonalom...?
Preporodio sam se, olaksanje za ruku.

Sama fluidnost i kamera realno nema neke znacanje razlike, Samsungov ONE UI radi kao sat.

Poslednja izmena:
Jel žuljala Ultra ? 😅
Da mi neko kaže da je baterija bolja i kamera ista, mislim da bi me to kupilo, a za olovku ću progutati nekako iako imam lepu naviku da je koristim.....

Moja prva sva utiska. Burgundi boja je manje lepa uzivo nego na slikama... smoric. Camera island postaje suludo debeo.

Nakon 6 godina ne radim migraciju nego fresh.... kakav mazohizam...
Kako smo razliciti....meni je burgundi uzivo bas pun pogodak....Ti i ja bi mogli zajedno u svaleraciju, ne bi se posvadjali 😀

Hm... prvi problem. Zvucnik pucka/krcucka kod poziva ako je pojacan blizu maksimuma...

I meni se ovo desilo, pustio poziv na speak i culo se pucketanje.
Sagovornik nije cak ni bio nesto glasan, al svakako jacina je bila na max.
Kad sam smanjio malo nije se vise culo.

Danas sam kod neke cure video taj 18 pro u rukama - burgundi - i cini mi se da je na slikama lepsa boja , kod nje deluje isprano. Nosila ga bez zastite .

Malopre bih do N. Merkatora i kod sva 3 operatera izložen burgundy Pro i Pro Max. Da li je do osvetljenja ili nečega, ali meni lično lepša boja na slikama, moraće do istyle-a da se ode da se vidi crni.....

Reinstalirao i vratio se na kratko na 14 pro, koliko vise premium deluje telefon, mislim na izradu i materijale i osecaj u ruci. 17-18 pro kao plasticni

Reinstalirao i vratio se na kratko na 14 pro, koliko vise premium deluje telefon, mislim na izradu i materijale i osecaj u ruci. 17-18 pro kao plasticni
Nazalost slazem se sa mojim isksutvom 17pm, u secanju imam svoja zadnja dva ip (13pm pa 14pm) nekako ovaj alu ne daje bas dobar osecaj u ruci sta znam... te bolje termalne karakteristike me nisu bas nesto utesile na kraju😅

Ovaj 18PM ako gledam fotke na Gsmarena ima isti ili gori kvalitet nego 15PM kada sam prešao na iPhone. Ništa se nije poboljšalo. Slobodno zaobići ako imate neki od prošlih uređaja i ako vam je fotografija prioritet.

Evo iskustva korisnika ko poseduje 18 PM a ne sa slike.
Meni je crna boja zakon, konačno crna. Što se tiče izrade nemam zamerku i nemojte mnogo da tupite oko toga odlična je, meni je mala mana što je par grama teži dok se ne naviknem. Telefon normlano leti sa ios27, ekran je još bolji napolju na suncu i tu sam baš zadovoljan to mi je bitno, za sada ne obara osvetljenje (mada nije ono leto napolju 40 stepeni za pravi test), kameru još nisam testirao trebam malo da uhvatim vremena, što se tiče grejanja ladan ko špricer i to je dosta bolje od 16 PM, mada se 16 PM nije grejao koliko se grejao 15 PM (on mi se najviše grejao u zadnjih nekoliko godina).

Nazad
Vrh Dno