Upravo o CPU/modemu i pricam, definitvno utice arhitektura SoC-a koja je 2nm plus software delom, i kada je bio nov Samsung nisam mogao vise od 8h screen on time da izvucem, ovde 10h lagano.Lose poredjenje, razlika jeste oko 1000mAh u korist S23U, ali to je telefon star preko 3 godine i sigurno mu je baterija degradirala minimum 25%, plus ima i stariji CPU koji vise trosi.
Preporodio sam se, olaksanje za ruku.Hvala ti za ovu poruku @= IGY = jer se ramišljam da idem na Pro Max sa takođe S23U. Kako si " sišao " sa dijagonalom...?
Kako smo razliciti....meni je burgundi uzivo bas pun pogodak....Ti i ja bi mogli zajedno u svaleraciju, ne bi se posvadjali 😀Moja prva sva utiska. Burgundi boja je manje lepa uzivo nego na slikama... smoric. Camera island postaje suludo debeo.
Nakon 6 godina ne radim migraciju nego fresh.... kakav mazohizam...
Hm... prvi problem. Zvucnik pucka/krcucka kod poziva ako je pojacan blizu maksimuma...
Nazalost slazem se sa mojim isksutvom 17pm, u secanju imam svoja zadnja dva ip (13pm pa 14pm) nekako ovaj alu ne daje bas dobar osecaj u ruci sta znam... te bolje termalne karakteristike me nisu bas nesto utesile na kraju😅Reinstalirao i vratio se na kratko na 14 pro, koliko vise premium deluje telefon, mislim na izradu i materijale i osecaj u ruci. 17-18 pro kao plasticni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari