Čisto ako nekog zanima, što se MTS-a tiče, meni je danas rečeno, pošto su me oni samoinicijativno zvali, da će se sutra menjati cene i da ponuda koju sam dobila važi još danas. Da li je to fora da me navuku da poručim ili će se cena zaista menjati, doduše ne mogu da tvrdim, prenosim samo šta mi je rečeno. Odolela sam, nisam poručila. Gledajući recenzije, shvatila sam da, iako sam dobila stvarno dobru ponudu što se cene tiče, meni, osim eventualno druge boje (mada sam opet razmišljala o srebrnoj), bržeg čipa koji mi realno ne treba i stabilnijih performansi koji mi takođe nisu značajni, jer ne igram igrice, ostaje praktično samo kamera. A meni je bitna samo zadnja kamera, selfie mi je apsolutno nebitan. Što se kamere tiče, realno, nažalost, ništa se tu skoro nije promenilo. Upgrade je skoro nikakav. Tako da sam ovog puta odlučila da ipak zadržim parice. Drugarica me već zeza da ipak imam još dva sata da se predomislim do isteka dana, ali šalu na stranu, ukoliko se neko dvoumi/troumi, samo da zna da postoji mogućnost da se, baš što se MTS-a tiče, cena posle ponoći promeni.