Šta je novo?

iPhone 18

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zavisi kolika ti je i koja pretplata.😉
Ja u Holandiji plaćam ženin 17 pro 256GB 30e pretplatu (sve neograničeno) + 41e za telefon na 24 meseca. Ako bih računao samo telefon izašao bi 984e, ali oni su tu uštinuli i od pretplate.🙂
Nemam pretplate niti na jednom broju, 15e za 28 dana sve neograniceno, prepaid. Telefone uvek kupujem za kes.

Pricamo o ovome:

1789650243764.webp

Izvini, mislio sam da se odnosi na rate za telefon.😅

Poslednja izmena:
Ovo pricam da kupim u Usa, a nize od toga ne moze.
U USA najjeftinije, ja sam uzeo 17 pro max socijalu 256gb sa porezom je izasao ja mislim 1280$, tako nesto je bilo, jeftinije moze samo zaposleni da ti da njihov gift card popust od 30% i onda stvarno bude dzabe, ali oni to mogu da koriste jednom godisnje, tako da niko nece to da ti da 😀

U USA najjeftinije, ja sam uzeo 17 pro max socijalu 256gb sa porezom je izasao ja mislim 1280$, tako nesto je bilo, jeftinije moze samo zaposleni da ti da njihov gift card popust od 30% i onda stvarno bude dzabe, ali oni to mogu da koriste jednom godisnje, tako da niko nece to da ti da 😀
Ovaj Tb me *ebe, mozda mi ne treba toliko

Mada se jos premisljam da li da uzimam , bukvalno bacanje para bez razlike u realnom koriscenju

Ovaj Tb me *ebe, mozda mi ne treba toliko

Mada se jos premisljam da li da uzimam , bukvalno bacanje para bez razlike u realnom koriscenju
Sta ce ti toliko memorije, ja imam 256 i jedino sto mi puni memoriju si slike cerke, ako se napuni, prebacim slike na eksterni hard disk i cao, ako fali uzmes icloud i to ti je to

Sta ce ti toliko memorije, ja imam 256 i jedino sto mi puni memoriju si slike cerke, ako se napuni, prebacim slike na eksterni hard disk i cao, ako fali uzmes icloud i to ti je to
Sve mi je na telefonu , imam dosta slika i videa, nemam nista na cloudu tako da ako izgubim nemam backup

zasto uopste raspravljati kome se koja boja svidja 🙂

Mozda zato sto Apple reklamira nove boje kao upgrade u odnosu na proslogodisnje modele? 🤔

90% ako ne i vise korisnika ne zna ni kakav chipset ima telefon, ovde je bitna samo boja 🙂

Lepa burgundi ,nema sta. Nemojte si samo traziti opravdanje jer je u pitanju cista zenska boja,nema diskusije. Cak bi je i ja uzeo ali bi bio svestan da imam zenski telefon.🤣🤣🤣

Pa dobro,orandzada nije bila ni vredna diskusije.😁. Nisam ja pricao o ozbiljnosti burgundija nego da je zenska boja i ne moze se drugacije tumaciti. Rece da bih je uzeo. To mi je isto kao i sa patikama,koje god mi se svidjaju,zenske😁. E sad ,mozda je do mene.🤣🤣.

Čisto ako nekog zanima, što se MTS-a tiče, meni je danas rečeno, pošto su me oni samoinicijativno zvali, da će se sutra menjati cene i da ponuda koju sam dobila važi još danas. Da li je to fora da me navuku da poručim ili će se cena zaista menjati, doduše ne mogu da tvrdim, prenosim samo šta mi je rečeno. Odolela sam, nisam poručila. Gledajući recenzije, shvatila sam da, iako sam dobila stvarno dobru ponudu što se cene tiče, meni, osim eventualno druge boje (mada sam opet razmišljala o srebrnoj), bržeg čipa koji mi realno ne treba i stabilnijih performansi koji mi takođe nisu značajni, jer ne igram igrice, ostaje praktično samo kamera. A meni je bitna samo zadnja kamera, selfie mi je apsolutno nebitan. Što se kamere tiče, realno, nažalost, ništa se tu skoro nije promenilo. Upgrade je skoro nikakav. Tako da sam ovog puta odlučila da ipak zadržim parice. Drugarica me već zeza da ipak imam još dva sata da se predomislim do isteka dana, ali šalu na stranu, ukoliko se neko dvoumi/troumi, samo da zna da postoji mogućnost da se, baš što se MTS-a tiče, cena posle ponoći promeni.

Iskreno mislim da su probali da te navuku , ali me više ništa od njih ne bi iznenadilo.....

A1 nudi 2+1 (produzenu garanciju) za sve iPhone telefone.
Koliko vidim, samo iPhone.

A1 kaze da je ovo zbog eco rating-a.

1789679364712.webp

Noice Thats Nice GIF

E nema veze sa ucescem 😀
Evo i gigatron izbacio znacku 2+1 takodje

Svi nude tu dodatnu godinu,navodno,sa registracijom na sajtu uvoznika. Tako sam cuo.

Meni danas stize jedan 18 Pro u firmu, naravno da je zamenik direktora odmah trazio jedan. 😆

Mene sad zvali iz A1 i rekli da krece isporuka danas.
Moze da se plati i karticom kod kurira, sto je strava.
Rekli mi da ne moram da donesem stari telefon i da ce mi uracunati popust svakako.
I rekose mi da licno na adresu dovoze, ne moze da se preusmeri u neku radnju.

Nazad
Vrh Dno