Šta je novo?

Banka Intesa

@Aleksandar_038

Хвала на одговору, изгледа је стварно неки буг у питању. Чудно је и што сам имао ту већ додата три рачуна из шаблона, док ти ниси.

@The PunisheR

Такође хвала на одговору, ти имаш само један шаблон па ни немаш проблем са покушајем промене шаблона , претпостављам да их имаш више да не би могао да промениш три која су прва изабрана.

@Aleksandar_038

Хвала на одговору, изгледа је стварно неки буг у питању. Чудно је и што сам имао ту већ додата три рачуна из шаблона, док ти ниси.

@The PunisheR

Такође хвала на одговору, ти имаш само један шаблон па ни немаш проблем са покушајем промене шаблона , претпостављам да их имаш више да не би могао да промениш три која су прва изабрана.
Sigurno da bi bilo kao i kod tebe, mislim da su bagovi ovde isti kod svih, samo nekome to nesto treba nekome ne, pa ne primeti..

Мени је ту стајало "додај пречице за плаћање" и није било ниједног рачуна. Онда сам, пробе ради, одабрао три шаблона и додао их као пречице, стоје у дну и све делује ОК. Проблем је, више не могу да их променим - апликација и мени врати на старо, тј. - та прва три која су додата, то су та и крај 🙂 Вероватно је баг.
I kod mene je lista bila prazna. Dodao sam tri šablona, pri ponovnom logovanju su sva tri tu.
Probao sam i sa editovanjem liste, nije bilo problema. Uđe se u Dodaj šablon u prečice i onda doda još šablona u prečice, samo što se posle dodavanja više od tri prečice Dodaj šablon u prečice pretvara u Odaberi drugi šablon, pa su vidljivi svi šabloni koji su u dodati u prečicama. (i daje opciju koa tri od favorita da budu prva vidljiva.

Ne sećam se kako je bilo sa šablonima u staroj aplikaciji, da li su mogli da se proglase favoritima. Ako je moglo onda je to razlog zašto ih je @boki78 već imao u prečicama.

Šabloni se iz prečica brišu kao što se i dodaju, samo što se sada klikne na Ukloni iz prečica i nestaće zvezdica koja označava da je šablon u favoritima (prečica).

Pitanje: da li može da se promeni da "naslovna" stranica budu "računi" a ne osnovni dinarski račun?

Danas me zvao lični bankar da me obavesti da će biti puštena nova aplikacija i da se mogu logivati na isti način kao i do sada.
Malo glup poziv, naravno uljudno sam se zahvalio ali mi nije jasno zašto zovu zbog toga, do sada nisu

Lični bankar zove klijente kojim mesečno leže pozamašan iznos, onda su super-sweet a za ostatak raje sa jeftinim ulaznicama ne možeš da ih uhvatiš ni za glavu ni za rep, jedan ti kaže zovi ovog, drugi kaže zovi onog, treći kaže imate "savetnika", zoveš "savetnika" on kaže: nemate savetnika !!! Meni je trebalo pola godine da odobre plaćanje na rate debitnom karticom ali da primam jedno 200K+ (na stranu što mi plaćanje na rate ne bi trebalo onda) siguran sam da bi bilo gotovo istog dana. Generalno, u expozituri su izuzetno neljubazni, barem ovde kod mene.

Pij,mene zovu da mi jave da je stara otisla a nova savetnica dosla pa da upisem broj. 🤣🤣. Vise ni nemam nikakav broj ali svako mi nisu bile od koristi,sa bankom samo minimum interakcije.

U biz aplikaciji u meniju postoji "Vaš bankar", pa tu postoje podaci za kontakt. Naravno, gospođa je uglavnom potpuno beskorisna, ali eto, imamo direktan kontakt.

Kod mene na iOS-u i dalje stara verzija aplikacije. Ovi druškani iz Inteze izgleda zaboravili na mene... Moraću u ponedeljak da cimnem kontakt centar da vidim o čemu se radi.

I kod mene stara - android. Ne zovi jos.
Pitanje: zna li neko postupak zatvaranja biz racuna? Jel komplikuju nesto?

I kod mene stara - android. Ne zovi jos.
Pitanje: zna li neko postupak zatvaranja biz racuna? Jel komplikuju nesto?
Ukoliko ideš uživo, komplikuju. Podnesi ga na daljinu potpisanog kvalifikovanim elektronskim sertifikatom na [email protected] ili [email protected], ako ti kažu da platiš održavanje srazmerno broju dana do datuma početka realizacije u određenom iznosu, uplati sa ličnog pod šifrom 290 koliko je potrebno.

Jedno pitanje za korisnike Amex kartica koji placaju sa njom, da li dobijate i dalje cashback promocije s vremena na vreme. Ako me secanje dobro sluzi mislim da su ljudi pisali i da je bila prica pre par godina
Ja sad planiram da uzmem Amex Green/Gold zbog putnog osiguranja, pa vagam izmedju Amexa i MC Gold opcije.
Ako imaju Amex promocije to moze da prevagne, za MC ima ova restoranska akcija 🙂 sa Google Pay ali to mi nije nesto atraktivno

Ukoliko ideš uživo, komplikuju. Podnesi ga na daljinu potpisanog kvalifikovanim elektronskim sertifikatom na [email protected] ili [email protected], ako ti kažu da platiš održavanje srazmerno broju dana do datuma početka realizacije u određenom iznosu, uplati sa ličnog pod šifrom 290 koliko je potrebno.
Hvala!

• Like
Reagovanja: uji
Jedno pitanje za korisnike Amex kartica koji placaju sa njom, da li dobijate i dalje cashback promocije s vremena na vreme. Ako me secanje dobro sluzi mislim da su ljudi pisali i da je bila prica pre par godina
Ja sad planiram da uzmem Amex Green/Gold zbog putnog osiguranja, pa vagam izmedju Amexa i MC Gold opcije.
Ako imaju Amex promocije to moze da prevagne, za MC ima ova restoranska akcija 🙂 sa Google Pay ali to mi nije nesto atraktivno
Imam amex green i ne koristi je nizašta, držim je zbog putnog osiguranja. Razlog je što na većini mesta ne primaju amex, pa čak ni u maxiju. Ne znam stvarno čemu ta kartica služi u Srbiji i ne znam da li je ijedna prodavnica prima. Prvi put čujem za taj cashback, mada ne znam gde bih ga uskoristio jer je niko ne prima. Dobro me podseti da je otkažem, uzeću putno osiguranje na drugi način

Nazad
Vrh Dno