Da li je ovo bag ili kod mene ne funkcioniše (android):
- Početna strana -> klik na zvonce gore desno (Obaveštenje): gore je poruka "Idi i aktiviraj sva obaveštenja!" čak i posle zatvaranja te poruke/obaveštenja, ako odete gore na "Poruke" (podred "obaveštenja"), onaj balončić sa info porukom je opet tu!
- Na istoj strani, dole ima opcija "Za brisanje" i "Obeleži kao pročitano" implicirajući da obaveštenja iznad mogu nekako da se selektuju, tipa klikom na tačkicu ispred ili dužim držanjem! ali ne mogu, ako dodirnem text bilo kog obaveštenja ono će biti otvoreno i po povratku nazad obeleženo kao pročitano ali one dve opcije dole nemaju nikakvu funkciju!
Drugo, hoću da pošaljem nekome pare sa din računa, idem na meni -> Plaćanja -> Novo plaćanje (isto ovako plaćam račune koji nemaju QR kod)
tu na vrhu nudi opciju da
skeniram broj računa, biram to pa ->
Očitaj i plati, prikaže pravougaonik da se "nacilja" broj računa, međutim račune u obliku 265000000123456789 ne prepoznaje nikako ali zato ako ima onih "crtica" onda prepozna odma, ovaj oblik: 265-0000001234567-89, problem je što onda obrazac za plaćanje dobija drugu formu u drugom koraku. Znači nakon skeniranja broja računa, prihvatim ga, vrati me na prvu stranicu, unesem
Naziv primaoca, Iznos, biram dole opciju "
Nastavi", i na drugoj strani prvo polje je "
Opis*", kliknem to -> kaže "Uneti kriterijum za pretragu ne postoji, Pokušaj ponovo." !!! Ispod toga stoji polje "SWIFT KOD BANKE PRIMAOCA" ??? pa ne plaćam prema inostranstvu, šta će mi swift broj??? a ispod tog polja je "Ko snosi troškove*" i tu su dve opcije "Deljeno" i "Ja"...
Treće, ako u polju koje je predviđeno da se nešto upiše, (recimo polje gde upisujete ime i prezime / naziv kome uplaćujete novac,) držite duže prstom, tipa hoćete da selektujete text, izbaci kontekstni meni koji ima opcije napisane na engleskom jeziku, na srpskom latinicom i srpskom ćirilicom, sve iskombinovano na istoj formi !!! Difolt na telefonu je engleski, cela aplikacija je srb. latinica... Msm, nekad davno sam radio UI i samo bi mi rekli "dečko, tamo su vrata, ne moraš više da dolaziš"....