Šta je novo?

Banka Intesa

U prošloj novoj si mogao da dodaš novi nalog, bila je ta opcija. Nisam probao lično, ali bila je mogućnost.

Pojma nisam imao, mislio sam da moze samo jedan profil i da kad se doda novi stari se brise, eto svaki dan se sazna nesto novo

Nisam probao više od tri. U svakom slučaju prvi je primarni i na njemu radi biometrija + pin, a na ostalima samo pin.

Nisam ni znao da postoji mogućnost da imam više računa kod njih a da nisu automatski spojeni na jednog mene kao osobu (jedan profil kod njih za internet bankarstvo).

Naravno, možeš da imaš račun da se vodi na nekog drugog i slično, nego ovako samo

Stigao update jutros. Prebacio mi automatski na dark mode. Može li negde da se prebaci na light mode ručno? Navikao da je koristim u svetlom modu, a ne vidim gde to mogu da promenim.
I mene ovo zanima. Cini mi sa da je prilikom startovanja iskocio neki ekran koji spominje da se light/dark mode moze naknadno promeniti, ali ja ne vidim tu opciju nigde. Dark mod je bulja kada se prilikom ucitavanja razni medjuekrani i elementi interfejsa renderuju u light modu. Ili je trebalo da ga urade kako treba ili da ne diraju nista.

Iskočilo je, ali vodi na sistemska podešavanja dark/light mode-a. Tako da to nije.

Ako je system theme dark, biće i aplikacija.

Da, ali mislio sam na podešavanje u aplikaciji.

Meni je noćas bez pitanja uraðen update na novu verziju, pogledam jutros, ono zelena ikonica.
iOS 27

Isto i meni.
Moram da priznam da mi ovako na prvu, deluje malo preglednija aplikacija... Jedino mi mozda nedostaju precice u aplikaciji, sada su na pocetnom ekranu...
Takodje u app, dole one 4 "precice" su super, ali 2 su beskorisne, chat i ponude...
I deluje mi da sad unosenje pina radi normalno, ranije mi se cesto desavalo (vrlo cesto) da ne detektuje klik na neku cifru...

I meni je nocas moby aplikacija postala tamnozelena.
I sem onih obavestenja o akcijama i ponudama banke ima li ista sto bi bilo nova funkcionalnost ili poboljsanje.

I sad u novoj app ti treba dodatni klik ili dva da bi obeležio sva obaveštenja kao pročitana. Mogli su to malo bolje da smisle...

Da li ima razlike u boji u zavisnosti koji ste profil klijenta (manjifika, hit+) ili je svima zeleno?
Ranije je bilo svima narandžasta aplikacija osim manjifika klijentima - plava.

Nema više razlike, svima je zeleno.

Update:
"Trenutno nema opcije dodavanja više korisnika u aplikaciji. Možda će biti dodato u sledećim verzijama aplikacije."
Feature parity prop'o. 🙂

Meni je inace odavno stigla nova verzija, tipa 15ak dana, mozda i koji preko. Dok sam bio na odmoru. Malo sam se strecnuo da ne bude bagova, posto sam bio par hiljada kilometara od kuce, ali moram priznati da su fundamentalne stvari ovaj put prosle bez bagova (ako je to za pohvalu). 😀

Ružnaaaaa u pm.
Da li možda samsung ima negde podešavanja za dark/light mod individualno za aplikacije
jer ovi pametnjakovići se nisu setili da to stave u app a mnogo je ružna u crno-zelenoj kombinaciji.

Izgleda vas sve preselilo. Stara ap leti, nikad brže nisam pokrio kartice. Odziv momentalan.

Већ два пута сам споменуо али видим нико није коментарисао, ајде сад да питам конкретно.
Не могу да изменим она три рачуна у пречицама за плаћање при дну насловне стране, односно могу али чим се излогујем и поново улогујем он врати неке своје, увек исте. У питању је Андроид 16.
Да ли још неко има овај проблем?

Већ два пута сам споменуо али видим нико није коментарисао, ајде сад да питам конкретно.
Не могу да изменим она три рачуна у пречицама за плаћање при дну насловне стране, односно могу али чим се излогујем и поново улогујем он врати неке своје, увек исте. У питању је Андроид 16.
Да ли још неко има овај проблем?
Evo ja sam sada dodao pored ovih sto su default (withcash, novo placanje i prenesi) transfer i menjacnica, usao u app, izasao, vratio se i dalje stoji precica tu.

Stigla i meni nova aplikacija... Deluje da malo brže radi od stare, ali osim toga i nema neke razlike...

Korišćenje e-bankinga je i dalje boljno glupo uz ovu novu-staru aplikaciju, tako da im je to veliki minus i dalje, što se mene lično tiče.

@The PunisheR

Хвала на одговору али нисмо се разумели или ја нешто погрешно разумем тебе.
Када се улогујеш у апликацију, при дну почетне стране имаш натпис "пречице за плаћање" и испод тога три не знам по ком критеријуму изабрана рачуна. Када хоћу да променим та три рачуна испод има опција измени шаблон, када кликнем на то уђем у део где могу изабрати три рачуна која хоћу да ми буду на дну почетне стране. Апликација то прихвати али када се излогујем и поново улогујем врати на старо, моје промене нису сачуване.
Дакле не говорим о пречицама које постоје на дну екрена пре логовања у апликацију.

Sad sam proverio,to o cemu pricas,nema na iOS. Imam samo opciju precice za placanje i kraj. Ne znam sta bi se desilo da tu dodam nesto,probao i on mi nudi sablone ili vec placene racune.

Када се улогујеш у апликацију, при дну почетне стране имаш натпис "пречице за плаћање" и испод тога три не знам по ком критеријуму изабрана рачуна. Када хоћу да променим та три рачуна испод има опција измени шаблон, када кликнем на то уђем у део где могу изабрати три рачуна која хоћу да ми буду на дну почетне стране. Апликација то прихвати али када се излогујем и поново улогујем врати на старо, моје промене нису сачуване.
Дакле не говорим о пречицама које постоје на дну екрена пре логовања у апликацију.
Мени је ту стајало "додај пречице за плаћање" и није било ниједног рачуна. Онда сам, пробе ради, одабрао три шаблона и додао их као пречице, стоје у дну и све делује ОК. Проблем је, више не могу да их променим - апликација и мени врати на старо, тј. - та прва три која су додата, то су та и крај 🙂 Вероватно је баг.

Једино не знам како ти је додала три насумице рачуна у старту, мени је та секција јутрос била празна, сад сам се играо са тиме...

П.С. Нови шаблон, плаћање без ауторизације, скенирај проклети код... прихваћено... И онда при плаћању са рачунара - опет тражи да се скенира QR код. Гррр.....

@The PunisheR

Posto imam samo jedan sablon, dodao sam ga kao precicu i preziveo je izlazak iz app i ponovo logovanje.

Nazad
Vrh Dno