jorgovan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.03.2002
- Poena
- 825
Do pre mesec dana sam bio u fazonu, ne nameravam da ove godine menjam... medjutim toliko mi ide na zivce degradirana baterija na 17 Pro, da cu ipak morati da predjem na naredni. 328 ciklusa imam trenutno, sto teoretski nije tako puno, ali telefon vec neko vreme ne izdrzava ceo dan, iako mi se nisu promenile navike koriscenja.
Nadam se da nece biti neko ludacko povecanje cena. Samsung i Google su digli za 100$ ako se ne varam.
Najvise me zanima kakve ce promene kamere doziveti u praksi i koliko ce se fotke razlikovati.
Resio sam i da ovaj put ne uradim transfer sa telefona na telefon nego da uradim clean... prvi put posle ko zna koliko godina. Nadam se da nece biti previse bolno i da se necu pokajati.
Nadam se da nece biti neko ludacko povecanje cena. Samsung i Google su digli za 100$ ako se ne varam.
Najvise me zanima kakve ce promene kamere doziveti u praksi i koliko ce se fotke razlikovati.
Resio sam i da ovaj put ne uradim transfer sa telefona na telefon nego da uradim clean... prvi put posle ko zna koliko godina. Nadam se da nece biti previse bolno i da se necu pokajati.