Šta je novo?

Supernova (2024+)

^^Razliku do pune cene. Pre toga pogledaj koja je puna cena u ugovoru, čini mi se da je neka suluda cifra.

4699 piše u ugovoru

Kako se logovati na ruter ZTE f680 sta se kuca za user i pass da mogu da stavim neku normalnu sifru za wifi ne ovu fabricku. Nece admin admin isl standardne stvari

Svakako nije velika razlika ali ja valjda treba da platim te benefite koje sam koristio a to je tih 50% pa x broj meseci.

50% na cenu u toku UO + razliku do pune cene, pa x broj meseci.
Pa aktivacija usluge, pa instalacija NET usluge, TV usluge, TV opreme, pa naknada za korišćenje stb/cam uređaja, ima tu dosta toga...

Znači naplatiće mi i vazduh koji sam disao od tada do sada pa x2 🤣

Treba kod mojih da obnovimo ugovor, posle dosta smetnji koji su imali pitanje dal obnavljati ili preci kod nekog drugog.
Jel ima neki agent preko kog bi mogli dobiti bolju ponudu ?

@shamanNS Znači jedino što mi preostaje je da se prebacim na koaksijalnu instalaciju i da se pomirim sa brzim netom jer optika sada može samo preko OTT, ne može više preko FTTH ni preko UDP/RTP IPTV protokola (IPTV bez kašnjenja 15-30 sekundi). Šta tek mts iris i ostale mts usluge rade.. Zar je ceo Telekom Srbija sa svim uslugama Supernova i mts iris prešao na OTT (osim DVB-T od Antena Plus i DVB-S koji je deo paketa Box uz m:sat TV naravno) 💀

Mada opet razmišljam, šta ako promena tipa instalacije produži ugovornu obavezu i promeni cenu ugovora (to jest, poništi benefite iz promocije, ipak to nije regularan ugovor sa interneta/iz poslovnice već ponuda sa ekstra niskom cenom koja ne može da se nađe nigde onlajn/u poslovnici - zbog toga mislim da su mi jako male šanse da se mogu izvući od ovog OTT-a)

Dobar dan. Istekao mi je ugovor za supernovu, sugerisano mi je da podnesem zahtev za raskid ugovora kako bih dobio bolju ponudu za produzenje ugovora. Prvi put su mi nudili 1 mesec 50%, a onda ili televizor za 1 dinar ili 5 meseci a kada sam pitao za bolju ponudu rekli su mi da sacekam poruku. Posle nekoliko dana dosla je poruka da vratim opremu i ja sam vratio. Posle toga sam pokusao sa drugim operaterima ali svi su mi odgovorili da nemam tehnickih mogucnosti. Onda sam zvao u mts da pitam koje su mi mogucnosti i rekli su mi da je samo moguce ponovo internet preko supernove ali moram da sacekam mesec dana pa kao novi korisnik da podnesem zahtev. U medjuvremenu sam izgubio posao koji sam radio online. Po vasem misljenju da li mogu da mi ponude neku bolju ponudu kao novom korisniku jer ce svaki popust da mi znaci pogotovu sada kada sam ostao bez posla? Unapred hvala i prijatan dan.

Meni za obnovu nude samo jedan mesec 50% jeftinije

Ja svratio danas do poslovnice da vidim hoće li ponuditi više, kažu maks 4m upola cene, to što su vam dali 8m upola cene telefonskim pozivom mislim se marš 😂 da sam na mts optici bilo bi lagano… inače iako ima mts optike kod mene u ulici ne mogu uzeti A1, Yettel, Yunet… sle*ci…

Ja svratio danas do poslovnice da vidim hoće li ponuditi više, kažu maks 4m upola cene, to što su vam dali 8m upola cene telefonskim pozivom mislim se marš 😂 da sam na mts optici bilo bi lagano… inače iako ima mts optike kod mene u ulici ne mogu uzeti A1, Yettel, Yunet… sle*ci…
Niste probali kućni internet ( 5G ) : Yettel SRB, A1 SRB i Telekom SRB?

Telekonj nije glup kao sto se cini

Imali smo Jotel,isekli mrezu I oteli korisnike za sn coax

Sad Jotel kao pobedio ali mreze nema a nema ni korisnika,svi pod sn ugovorima

Telekonj opasno monopolizuje,samo ako nekad krene ovaj 5g ima nade za konkurenciju

1787778467188.webp

Kako deluju ovi parametri?
Taman resili prethodni problem zamenivsi nesto na banderi u komsiluku, opet se javljaju smetnje maltene skoro dnevno i traju ponekad i po par sati. HFC je u pitanju.

Sa drugog foruma:

Odluka telekoma:
- i GPON1 i GPON2 paketi sada dobijaju samo i iskljucivo OTT MOVE uslugu za TV. Svaki TV box se placa 350 dinara (i osnovni i svaki dodatni do max 5 komada po jednom ugovoru). Promocija do kraja avgusta - prvi TV Box besplatno.

Moguce je i da nemaju vise na stanju RFoG uredjaje da daju.

I na mts optici vise ne daju uopste Iris TV (multicast) vec samo OTT MOVE.

Sa drugog foruma:

Odluka telekoma:
- i GPON1 i GPON2 paketi sada dobijaju samo i iskljucivo OTT MOVE uslugu za TV. Svaki TV box se placa 350 dinara (i osnovni i svaki dodatni do max 5 komada po jednom ugovoru). Promocija do kraja avgusta - prvi TV Box besplatno.

Moguce je i da nemaju vise na stanju RFoG uredjaje da daju.

I na mts optici vise ne daju uopste Iris TV (multicast) vec samo OTT MOVE.
Pametni ko pčelice ej 350 din. Bacanje para u smeće. Bukvalno.

^
Pretpostavljam da to ne vazi za korisnike koji su pod ugovornom obavezom ?

Mislim da ne važi dok god traje ugovorna obaveza.Mada bih rado zamenio ovaj uređaj što imam za ott,slika sa ovim hibridnim preko koaksijalnog nikako nije dobra,vuče na plavo,sd kanali su posebno očajni,posebno oni što su downscale-ovani.

Nazad
Vrh Dno