Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Meni ta žena i izgleda i zvuči kao da joj fali par hromozoma i da ima IQ 40.
Ljudi bez obrva su mi generalno jezivi 😅
1785937612535.webp
According to the director, he had been planning to make the smile a freeze frame. “I wanted her to smile, and then I would freeze frame, and that would kinda match the opening of the movie freeze frame [in which Pearl joyously hurls a goose she’s just killed to the crocodile],” he explained. But he wasn’t sure exactly what he wanted to capture in her smile, so he told Goth, “I’m going to let it run a little longer because it might be, like, a freeze frame the moment you smile, or I might want to just like wait a beat to see when the right moment is to freeze it.”

He said that he’d only expected to let the camera roll for an extra ten seconds, acknowledging that holding the smile that long would feel awkward. But then something happened. “I was watching her for about ten seconds as she was holding the smile,” he said, “And I then thought, ‘Well, I’ll just hold it another five seconds because I don’t think I need it, but it’s kind of interesting to watch her.’”

Continuing, he added: “And then that turned into another five seconds, and it turned into another five seconds, and then I was just so intrigued by watching her try to hold the smile, I started to see things change in her. I started to see the performance that ended up in the movie, and she started tearing up and crying, and it was so, like, compelling to watch that I just let it go for about two and a half minutes.”

Pa ti vidi 😀

@shamanNS napredujemo, do sada smo imali "sisata spodoba", a sad imamo i ""blaženi imb*cilni vajb" 😆
Btw. šteta što nisi pogledo trilogiju ili makar Nimfomanku (tu joj je bio debi). Zabrinjava me ovo tvoje "nepoznavanje materije" 😀

@old_bookmaker
Blažena izgleda kao extra inbreeding defektna rođaka Svinji 😁

Poslednji film Lars von Trier-a koji sam gledao je Melancholia. Nimfo me ne bi zanimao čak i da još uvek gledam brdo filmova a ne sad kad pogledam 10 filmova godišnje.

Ja sam je prvi put gledao u nekom filmu, sad uopšte ne mogu da ga nađem na imdb.
Takodje sam odavno gledao A Cure for Wellness, ali je se uopšte ne sećam iz filma. Možda sam je tu gledao još pre tog "nepoznatog" filma.

Meni ta žena i izgleda i zvuči kao da joj fali par hromozoma i da ima IQ 40.
Ljudi bez obrva su mi generalno jezivi 😅
1000083930.webp

Opaki Radnik sa Stetamom 5.5/10
Msm da lik oma 59 godina i da je pretplacen na iste uloge dok je ziv, nesto kao Tomica Kosica

I ja sam je gledao “prvi “ put da je zapamtim u xxx koji je deo vec pominjane trilogije uz Maxxxine, dok Pearl me nesto ne privlacim da gledam , iako kazu da je solidan. Ne secam je ni ja iz Cure for welness i Everesta.

The Blues Brothers

Jedan od baš malobrojnih filmova koji mi nikako nije legao a da sam ga gledao više puta.

Muzika je definitivno ogroman plus ali mi infantino odrađene scene jurnjave kolima i na kraju pola vojske i policije SAD koje faktički čitav film jure Džejka i Elvisa i koje bez ikakvog smisla ispale milion metaka sa svojim blago rečeno preterivanjem uvek ponište taj plus.

OK, razumem šta su autori time želeli da postignu ali meni se sve to jednostavno generalno nije dopalo.

Одгледах и ја Одисеју, и свидела ми се. Нисам читао књигу, али, сад кад сам погледао филм, ко зна...
Мало ми је крај превише холивудски, али ок. Сцена са уласком у Троју је феноменална, најежио сам се.
Погледаћу га још који пут, то је сигурно. Можда и у биоскопу још једном. Можда је мааало развучен за мој укус, али то је можда и зато што сам га гледао са комшијом који нема с од стрпљења, па је у пар наврата уздисао од досаде 😅
Све у свему, од мене велика препорука!
Најмање 8/10. Вероватно ближе 9.

Istekao edit a Sabljarka sabija bogami bolja od Face Off. Baš baš je dobra.
Одгледах и ја синоћ поново Сабљарку, после XYZ година. Добар филм. Џонтра одличан, Хале... мммм 🥰, Хјуџ исто добар. Једино ми је оно хаковање са насумичним пљаскањем по тастатури смешно, али добро... Није ни први ни последњи филм који је показао да се тако хакује, јел`

Ма само ја да комплетирам свој биоскоп... Мора добар саунд-бар да падне. Она сцена од 360° са експозијом морала је да се чује у 5.1 DTS-HD како је и снимљено.

Одгледах и ја синоћ поново Сабљарку, после XYZ година. Добар филм. Џонтра одличан, Хале... мммм 🥰, Хјуџ исто добар. Једино ми је оно хаковање са насумичним пљаскањем по тастатури смешно, али добро... Није ни први ни последњи филм који је показао да се тако хакује, јел`

Ма само ја да комплетирам свој биоскоп... Мора добар саунд-бар да падне. Она сцена од 360° са експозијом морала је да се чује у 5.1 DTS-HD како је и снимљено.
Da da ono lupetanje po tastaturi je smejurija.

A zvuk je brutalan u filmu sve pršti, klinci se zakovali ispred TV i gledaju kao omadjijani. Sledeće mislim da ću Speed da gledam sa njima.

Scanners 1981 odličan baš sinoć odgledao. Ovde taj jedan fail je glavni lik koji nema veze sa glumom ali zato Ironside kida.

E sad ne znam da li da nastavljam kad vidim da Ironside ne glumi u 2 delu. Valja li to čemu ili da batalim. I ocena je kritična.

Е, она ми је исто готивна, играла је и у оној игрици Death Stranding. Чини ми се.
А што њу помињеш, она му је жена?
Pa kao voli taj tip muskaraca.
1786005450391.webp

Secas se da u Vlinev Dini II ona uzima pod "svoje" mladog i perspektivnog Harkonena Fejda-Rauta sa slike.

https://www.imdb.com/title/tt1659337/ ili Carlijev svet.
Nekako ne kapiram ovakve filmove.Pakovati tako nesto u celofan tinejdzerske drame, zurki i mjuzikla deluje neozbiljno. Za one koji zele da cuju pravu pricu preporucujem knjigu. Film kao film jako lose uradjen.

Pa kao voli taj tip muskaraca.

Secas se da u Vlinev Dini II ona uzima pod "svoje" mladog i perspektivnog Harkonena Fejda-Rauta sa slike.
Е, гледао сам Дину 2, али се ничег не сећам, нисам ја тај филм уопште повезао.
Остина Батлера су овде направили оваквог, а у животу има и косу и обрве.
Гледао сам га у Елвису.

Што се тиче Сабљарке, мене је тај филм омађијао кад се појавио. Гледао сам га на DivX-у. Сцена са експлозијом бомбе одлична! И звук и слика.

Nazad
Vrh Dno