encarta
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.09.2007
- Poena
- 565
AL.ocene na IMDB variraju od 1-10Zeta (2026)
Dobar španski triler.
AL.ocene na IMDB variraju od 1-10Zeta (2026)
Dobar španski triler.
Волим ја IQ40, немој да бринеш, ако тако изгледа 😅Meni ta žena i izgleda i zvuči kao da joj fali par hromozoma i da ima IQ 40.
Ljudi bez obrva su mi generalno jezivi 😅
Udji da vidiš Robertu Patriku profilnu ma kmdb ako smeš 🤣. Sad sam ga video kad sam ušao u Cop Land. Ono je verovatno sa snimanja Tuzla KingaMeni ta žena i izgleda i zvuči kao da joj fali par hromozoma i da ima IQ 40.
Meni ta žena i izgleda i zvuči kao da joj fali par hromozoma i da ima IQ 40.

According to the director, he had been planning to make the smile a freeze frame. “I wanted her to smile, and then I would freeze frame, and that would kinda match the opening of the movie freeze frame [in which Pearl joyously hurls a goose she’s just killed to the crocodile],” he explained. But he wasn’t sure exactly what he wanted to capture in her smile, so he told Goth, “I’m going to let it run a little longer because it might be, like, a freeze frame the moment you smile, or I might want to just like wait a beat to see when the right moment is to freeze it.”
He said that he’d only expected to let the camera roll for an extra ten seconds, acknowledging that holding the smile that long would feel awkward. But then something happened. “I was watching her for about ten seconds as she was holding the smile,” he said, “And I then thought, ‘Well, I’ll just hold it another five seconds because I don’t think I need it, but it’s kind of interesting to watch her.’”
Continuing, he added: “And then that turned into another five seconds, and it turned into another five seconds, and then I was just so intrigued by watching her try to hold the smile, I started to see things change in her. I started to see the performance that ended up in the movie, and she started tearing up and crying, and it was so, like, compelling to watch that I just let it go for about two and a half minutes.”
Meni ta žena i izgleda i zvuči kao da joj fali par hromozoma i da ima IQ 40.

A kako drugačije. Jedini častan izuzetak Whoopi Goldberg, njoj to iz nekog razloga stoji prirodno.Ljudi bez obrva su mi generalno jezivi
Човече, нисам знао да Вупи Голдберг нема обрве?!A kako drugačije. Jedini častan izuzetak Whoopi Goldberg, njoj to iz nekog razloga stoji prirodno.
🤣🤣🤣А овај ћелави горе делује симпа, шта знам...
Е, она ми је исто готивна, играла је и у оној игрици Death Stranding. Чини ми се.Jedna vestica iz Benedzezerikt reda bi se slozila sa tobom
Pogledajte prilog 548674
Одгледах и ја синоћ поново Сабљарку, после XYZ година. Добар филм. Џонтра одличан, Хале... мммм 🥰, Хјуџ исто добар. Једино ми је оно хаковање са насумичним пљаскањем по тастатури смешно, али добро... Није ни први ни последњи филм који је показао да се тако хакује, јел`Istekao edit a Sabljarka sabija bogami bolja od Face Off. Baš baš je dobra.
Da da ono lupetanje po tastaturi je smejurija.Одгледах и ја синоћ поново Сабљарку, после XYZ година. Добар филм. Џонтра одличан, Хале... мммм 🥰, Хјуџ исто добар. Једино ми је оно хаковање са насумичним пљаскањем по тастатури смешно, али добро... Није ни први ни последњи филм који је показао да се тако хакује, јел`
Ма само ја да комплетирам свој биоскоп... Мора добар саунд-бар да падне. Она сцена од 360° са експозијом морала је да се чује у 5.1 DTS-HD како је и снимљено.
Pa kao voli taj tip muskaraca.Е, она ми је исто готивна, играла је и у оној игрици Death Stranding. Чини ми се.
А што њу помињеш, она му је жена?
Е, гледао сам Дину 2, али се ничег не сећам, нисам ја тај филм уопште повезао.Pa kao voli taj tip muskaraca.
Secas se da u Vlinev Dini II ona uzima pod "svoje" mladog i perspektivnog Harkonena Fejda-Rauta sa slike.
A žena? 🤣 Jel te zakovala posle popularne scene sa knjigom?klinci se zakovali ispred TV i gledaju kao omadjijani.
🤣A žena? 🤣 Jel te zakovala posle popularne scene sa knjigom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari