tozovac
- P. Živković -
- Učlanjen(a)
- 07.03.2003
- Poena
- 835
😍Sa cuvenom scenom kad Hju Dzekmen pokusava da provali sifru, dok …
😍Sa cuvenom scenom kad Hju Dzekmen pokusava da provali sifru, dok …
Ja bih tako provaljivao sifre svaki dan 😅Sa cuvenom scenom kad Hju Dzekmen pokusava da provali sifru, dok …
посебно свиђа Сабљарка
Znam znam moja scena ti se posebno svidela 😏Баш сам уживао.
Juče ga pogledao, pridružujem se oceni.Splitsville
https://www.imdb.com/title/tt33247023/?ref_=ext_shr
Neka kao ala rom-komedija, ali onako malo uvrnuta, opicena, meni bas fino legla.
Svidja mi se kasting, kao i gluma. Nista nije da padneš u nesvest, ali ni ne treba da bude. Par puta sam se bas fino nasmejao.
Na momente me malcice podsetio na He's just not that into you, ali je taj ipak dosta ozbiljniji film, a i bolji je po mom mišljenju.

Што твоја? 😄 Можда си мислио 'која'...moja scena ti se posebno svidela 😏
😍😍😍Ja se ne sećam ikakvih šifri sećam se samo da Halle Berry čitala knjigu 😅
И мени је супер, има неку руску лепоту.Mia je savršena, kao i uvek do sada. 🙂
Terci sigurno nisam gledao a od prva dva nisam siguram da sam oba odgledaoMaxxxine, odlazi sa Netflix-a krajem avgusta, a dugo mi stoji da pogledam taj film i zaokružim trilogiju.
Mia je savršena, kao i uvek do sada. 🙂 Za Zendaya je izmislila glumu. 😉
Britanka od majke Brazilke 😁И мени је супер, има неку руску лепоту.
😅Britanka od majke Brazilke 😁
Ех, сад га још ти промеша 🙂Inače Mia Goth za svoj maternji jezik smatra portugalski.
Meni se gledaju "Kontrolori" i "Skrimersi" - svi delovi. Nigde nisam mogao da uparim dobru kopiju sa titlovima. Moraću da napišem želju na Crnoj Berzi.
Ima brdo klipova na netu gde priča brazilski portugalski.Ех, сад га још ти промеша 🙂
Meni ta žena i izgleda i zvuči kao da joj fali par hromozoma i da ima IQ 40.И мени је супер, има неку руску лепоту.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari