Zainteresovan sam za Nordic Pro model, ali veoma malo informacija mogu da nadjem na domacim forumima. Konsultovao sam se i sa vestackim inteligencijama i pokusavao da izvucem informacije sa stranih foruma, ali bi mi pri izboru svakako vise znacilo iskustvo iz prve ruke.
Sluzila bi mi za grejanje dela stana. 45 kvadrata dobro izolovanog prostora sa dobrom PVC stolarijom u kome i bez grejanja temperatura ne pada ispod 16-18 stepeni. Iz najvece sobe bi duvala u hodnik iz koga bi grejala jos par manjih soba.
Vlasnik sam Pro X klime, zadovoljan sam, ali DF je glavna boljka. Pro X kod mene takodje ne spusta modulaciju ispod 360w. Intersuje me na kojoj spoljasnjoj i kojoj unutrasnjoj temperaturi je Nordic Pro modulirao na 260-280w? Obzirom da je koriscena krajem zime, na koliko jakim minusima je radila i kako je modulirala? Kako se pokazala sto se tice potrosnje u odnosu na Pro X? Kod Pro X klime me takodje nervira mlak, hladnjikav izduv. Da li toga ima i kod Nordic Pro modela?
Znam da je mnogo pitanja, ali odgovori bi mi znacili da konacno prelomim oko kupovine nove klime. Hvala