Šta je novo?

Zanimljive i smešne slike 2026 - AI stop - [Pravila u prvom postu]

Jel gledao neko ovo? Nisam ni znao da je finale premotao da se uspavam.

;Čačkam tel dok gledam i pogledam tv reko šta radi ovaj, vratim ponovo lik cepa srce, srce, herc, herc...srce,herc,herc,srce. Opasno se istripovao ali kako nije video na ekranu da je prolupao 🤣 prespojio herz i karo verovatno.

Prilozi

• 20260803_235449.webp
    20260803_235449.webp
    145.2 KB · Pregleda: 194
To je radio neki lik koji je bio dobar takmicar, pobedio u nekom ciklusu (relativno skoro), ali je bio loš u ovoj igri. Onda je odlučio da pogađa isto od početka do kraja da ne bi dao šansu protivniku da mu uzme poene. Lik je inače solidno iritantan, a prepoznatljiv i po tome što ima duplo ime i duplo prezime, da tako prosto opisem.

To je radio neki lik koji je bio dobar takmicar, pobedio u nekom ciklusu (relativno skoro), ali je bio loš u ovoj igri. Onda je odlučio da pogađa isto od početka do kraja da ne bi dao šansu protivniku da mu uzme poene. Lik je inače solidno iritantan, a prepoznatljiv i po tome što ima duplo ime i duplo prezime, da tako prosto opisem.
Sinoć je bilo ovo, druga partija finala. Ispao je fer pa kada je trebao posle protivnika da pogadja išao je isto sa 4 srca. I ja sam za protivnika navijao.

Tako je radio i kad je učestvovao prvi put, Leon Filip, čudnjikav mi je

moze rasprava o cudesnim ucesnicima slagalice u nekoj posebnoj temi?

NF2oN5f0Wh.gif

IQriLQX.jpeg

Nazad
Vrh Dno