Šta je novo?

Windows 11

• Začetnik teme Začetnik teme Deleted member 46590
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Treba mi pomoć da instaliram adb u windows 11. Koristio sam na W 7 ali ovde neće. Kad pokrenem aplikaciju ne vidi adb. Kucam adb devices ali neće.

Bash:
winget install Google.PlatformTools
I nakon toga ponovo pokreni terminal

Velika šansa da će ti biti potrebni i drajveri. Ako već ne znaš kako - Preuzmeš ih sa

I onda kada povežeš uređaj na adb, ubaciš ga u fastboot (adb reboot bootloader) i ideš u Device Manager i tu desni klik, have disk ili all devices nađeš i onda taj inf i izabereš fastboot driver.

Poslednja izmena:
Stize 8GB RAM Win11 (navodno)

Taman da ovi što su na W10 konačno pređu na W11, a mi ostali sa W11 na W12.

Meni je i windows Millennium Edition bio ok kad sam bio mladji, sta fali modifikovanje osnovnih windows fajlova da se poveca malo vreme pre nego sto crash-uje windows + me naucilo da quick save-ujem adekvatno u igrama xD

Jel koristio neko tweak koji odlaze Windows update do 2051 godine , ja skunio .reg fajl i radi

Screenshot 2026-08-03 183120.webp
Neka puste neki ozbiljniji update pa cu nastaviti , imam reg fajl u laptopu.

koja je onda poenta ovoga ako ces opet pokrenuti windows update?

Dobar je bio taj Windows Milenijum. Ako ti padne ili ne radi kako treba samo pokreneš instalacioni disk i on ti prekopira sve fajlove nanavo bez formatiranja i Win ME radi odlično. Inače šta će vam to kada postoji programčić da se blokiraju apdejti. Pa kada ti zatreba pokreneš ponovo.
2026-08-04 23_50_09-2026-08-04 23_48_57-C__Users_Admin_Videos_Winxvideo AI - File Explorer - ...webp

Millenium je bio samo kratkotrajni stop-gap prelaz na 32 bitni file system da premosti 95/98 i XP tj. 2000 i NT. ja ga nebih ni računao kao major edition. Problemi su bili između HW i SW jer je to bio i prelazni priod za hardware a MS se nešto nije ni trudio jer to bio samo prelazni OS. Menije trajao samo nekih 6 meseci dok nisam prešao sa AMD K6 na prvi Athlon pa onda na 2000pro.
Što se apdejta tiče, za onekojisu sumnjičavi, najbolje da ostave na nekih par nedelja i da prate eventualne probleme i da li se odnosi na njih i popravke/ispravke između.

Nazad
Vrh Dno