Šta je novo?

Xiaomi Smart Air Fryer

Ja sam uzeo pre 2 nedelje dual zone od 12l bio je na akciji za 13500, pošto nam je prethodni bio mali. Lepo radi, zadovoljan sam za ssd

Šta je sa ovim modelom od 7l,koristi i paru?Ima li ga gde?

Jel našao neko kod nas neki air fryer da nije sa teflonom obložen? Videh jedino ninja crispi, ali deluje malo, plus cena 20 hiljada, dok je na zapadu oko 100e, pa dok ne donese neko.

Super, hvala. Šteta samo što je isto manja i 1200W, ne znam da li je dovoljno da zapeče lepo, ali ako ne nađem ništa drugo, uzimamo onda ovo.

Kako inače spremate, direktno na onom teflonu ili u papirnim posudama?

A i taj papir je sigurno jako zdrav.

Nego, uzeh Smart Žaomi frajera za 6.5k
Šta dalje 😃

Ja sam spremala na papiru i onda mi je nestalo tanjirića a oglas gde sam naručila prvi put sa temua nije bio više aktivan. I naručim od drugih. Prvo što su mi poslali kockaste male a pravougaone velike a drugo je pisalo u oglasu, a drugo što se lepi hrana katastrofa. Tako da ću sad da gužvam običan papir za pečenje. Jer ne mogu ni da nađem odgovarajuće papire za dupli air fryer koji ima onu manju i veću komoru. I koristim one silikonske modle. Budu u lidlu ili pepcu.

Licno obican pek papir isecem u dimenzijama malo vecim od resetke i onda ga sa sve resetkom spustim u posudu, za sad to radi ok.

Uzeo sam i neku silikonsku posudu u Lidlu pre par dana ali tek treba da je probam

Nazad
Vrh Dno