Sta je sa onim - a ne moze odmah sve, prvo gasimo kartice, dodjite za koji dan. Pa onda opet cekate pola sata u strahovitom redu da bi se ispostavilo da rasejana koleginica nije ni podnela zahtev za gasenje kartica i onda idemo sve ispocetka. To je bilo iskustvo iz najjezivije filijale u TC Usce, pre renoviranja. Sada rade neki mladi ljudi i cini se da je mnogo bolja situacija, ako nista drugo barem su ljubazni. Trenutno prednjaci TC Merkator kao filijala iz pakla, em ste konstantno zapljusnuti mirisom luka i cevapa iz obliznje Morave, em koji god da ste u redu cekate do sudnjeg dana jer su uzasno spori. Svaki put bez izuzetka neko uplacuje zlatne poluge na racun, Rus otvara tekuci racun sebi i naslednicima, nekom dekici namestaju aplikaciju ili se nekome pusta stambeni kreditNe znam da li je ovo novina ili sam samo imao srece, ali zatvorio sam i kartice i oba racuna u jednom danu, respect za devojku na salteru (bezistan)
Otvaraš ga iz Moja mBanka u Više/Onlajn ponuda da ne bi morao ponovo da obavljaš video identifikaciju.Stigla mi ponuda za devizni iracun
Ne mora, u inbox aplikacije u gornjem desnom uglu podnosiš zahtev, ali potrebno je da sačekaš do dva radna dana dok se ne realizuje.Izgleda jedina caka je da mora u filijali zahtjev da se isti poveže sa karticama.
Ako sam dobro razumeo, uz dinarski i devizni iRačun, koji već imam, i avista dinarski (koji sam jedva izmoljakao), mogu da imam avista devizni za prijem doznaki, na koji bih mogao da stavljam novac koji ne želim da mi se troši sa deviznog iRačuna koji mi je povezan sa karticom?@Panda1 na poseban zahtev uz devizni iRačun može da se izda samo Dina, ali kako dolazi do blokade suparničkih partija kod kombinovane potrošnje (u nedostatku evra se ne skidaju dinari i obrnuto), nemaš razloga za brigu. Izuzetak je samo kada je ino valuta zaduženja RSD (Temu) i tada će se zadužiti sredstva u dinarima sa tekućeg plus obračunati provizija od 1% za inostranu potrošnju kao zasebna stavka kod istog prihvatioca. Ukoliko baš želiš da razdvojiš i to, rešenje je otvaranje avista deviznog računa za prijem doznaki u ekspozituri i sa njim već možeš da podneseš zahtev gde bi plaćao 1000 dinara godišnje za Visa karticu po tom računu.
Da.Ako sam dobro razumeo, uz dinarski i devizni iRačun, koji već imam, i avista dinarski (koji sam jedva izmoljakao), mogu da imam avista devizni za prijem doznaki, na koji bih mogao da stavljam novac koji ne želim da mi se troši sa deviznog iRačuna koji mi je povezan sa karticom?
Upravo tako bi ga trebalo tražiti u poslovnici, kao avista devizni račun, na ugovoru piše da je za svrhu primanja doznaki, u evrima, (bilo je ranijih navoda da su i oni postali viševalutni), bez održavanja. Ti baš ako nastane neki nesporazum, insistiraj na tome da ti je potreban dodatni devizni račun iz bezbednosnih razloga.Imaš li par nekih detalja o tom računu, da li je i dalje dostupan, kako treba da ga tražim u poslovnici, da li se naplaćuje itd, pošto bi mi baš odgovaralo da ga imam??
Danas je 117,962? Mene su 9. jula obavestili da sam dobio povoljan kurs do 30.9, ako menjam preko njihovih digitalnih servisa. Proveri mail, možda si i ti dobio isto/slično...Moguće možda da je neka promocija? Poslao bih im poruku preko inbox opcije u aplikaciji.
Nevezano za post člana gore, koji vam je prodajni kurs u mBanking aplikaciji trenutno? Ja sam slučajno ušao čisto da vidim, i kurs za kupovinu evra je 117,9586 dok je današnji srednji kurs 117,3717. To je razlika od 0.58, što mi je malo fascinantno za Raiffeisen s obzirom da nikad nisam imao tako mali spread, obično bude bliže oko 119 ako me sećanje dobro služi.
EDIT: Da napomenem da je ovo kurs koji aplikacija izbacuje prilikom pokušaja kupovine samo jednog evra, nije veći iznos u pitanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari