Sta je sa onim - a ne moze odmah sve, prvo gasimo kartice, dodjite za koji dan. Pa onda opet cekate pola sata u strahovitom redu da bi se ispostavilo da rasejana koleginica nije ni podnela zahtev za gasenje kartica i onda idemo sve ispocetka. To je bilo iskustvo iz najjezivije filijale u TC Usce, pre renoviranja. Sada rade neki mladi ljudi i cini se da je mnogo bolja situacija, ako nista drugo barem su ljubazni. Trenutno prednjaci TC Merkator kao filijala iz pakla, em ste konstantno zapljusnuti mirisom luka i cevapa iz obliznje Morave, em koji god da ste u redu cekate do sudnjeg dana jer su uzasno spori. Svaki put bez izuzetka neko uplacuje zlatne poluge na racun, Rus otvara tekuci racun sebi i naslednicima, nekom dekici namestaju aplikaciju ili se nekome pusta stambeni kreditNe znam da li je ovo novina ili sam samo imao srece, ali zatvorio sam i kartice i oba racuna u jednom danu, respect za devojku na salteru (bezistan)
Otvaraš ga iz Moja mBanka u Više/Onlajn ponuda da ne bi morao ponovo da obavljaš video identifikaciju.Stigla mi ponuda za devizni iracun
Ne mora, u inbox aplikacije u gornjem desnom uglu podnosiš zahtev, ali potrebno je da sačekaš do dva radna dana dok se ne realizuje.Izgleda jedina caka je da mora u filijali zahtjev da se isti poveže sa karticama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari