MarijaPetrovic
Poznat
- Učlanjen(a)
- 04.12.2025
- Poena
- 30
Ne razumem ovo što stoji od 10.jula u Gigatron pravilniku za bodove da se brišu ako se ne iskoriste posle 60 dana
Hoće iz browsera.Ostalo 500 bodova , igra ti nešto?
Ne znam kako da prosledim, app ne daje screenshot.
Evo ja prolazim kroz agoniju sa Bc group oko garancije za klimu. Prvi i zadnji put sam preko njih nešto kupila. Sistem kako da ti neko dođe i proveri šta se dešava sa klimom je neverovatan. Kao da prolazim kroz nivoe neke igrice 🥷pa ako poginem ode i garancija😆Ne znam koliko ima veze sa temom, ali moze imati veze za buduce kupovine. Kako sam cuo Big Bang preuzima Gigatron, u zavrsnoj su fazi. Meni je Bc group bio sjajan, a nakon preuzimanje od strane Big Banga kao da se nesto promenilo. Videcemo sta ce biti kada preuzmu Gigatron, jer je to ipak jedan od vecih lanaca za tehniku u Srbiji. Tehnomanija je propala odavno, opstace sve dok drzava i ljudi bliski vlasti peru pare preko nje. Ostaje mozda Tehnomedia kao nezavisna, ali joj je fokus na belu tehniku.
Ja kad kupim od njih i oni mi izdaju garanciju jedine veze za reklamaciju, servis i sve ostalo u tom garantnom roku za mene imaju isključivo oni a koga će oni da angažuju da to reši (treba li da napomenem kvalitetno i u skladu sa zakonom) to je apsolutno i isključivo njihov problem a ne moj.Ne branim ih, ali nemaju oni puno veze sa garancijom za klime.
U dve godine ili produžena?Evo ja prolazim kroz agoniju sa Bc group oko garancije za klimu. Prvi i zadnji put sam preko njih nešto kupila. Sistem kako da ti neko dođe i proveri šta se dešava sa klimom je neverovatan. Kao da prolazim kroz nivoe neke igrice 🥷pa ako poginem ode i garancija😆
Totalno pogresno razmisljanjeJa kad kupim od njih i oni mi izdaju garanciju jedine veze za reklamaciju, servis i sve ostalo u tom garantnom roku za mene imaju isključivo oni a koga će oni da angažuju da to reši (treba li da napomenem kvalitetno i u skladu sa zakonom) to je apsolutno i isključivo njihov problem a ne moj.
Kupljena 19.11.2025.U dve godine ili produžena?
U tvom slučaju adresa je maloprodaja i dužnost je maloprodaje da otkloni narušenu saobraznost uređaja, tj. da omogući da on radi u skladu sa fabričkom specifikacijom. Da li će to biti popravka ili zamena proizvoda svejedno je, ali on u toku 2 godine od datuma kupovine koji se nalazi na računu, mora da radi kako piše u specifikaciji.Kupljena 19.11.2025.
Sad vidim da nemaju, ali bilo bi dobro da sam to znala kada sam je kupila. Ne znam ko me juče sve nije zvao i koliko mejlova sam dobila, oni uopšte ne komuniciraju medjusobno.Ne branim ih, ali nemaju oni puno veze sa garancijom za klime. Servis ide na teren, koji nema veze sa njima. Servis ako ustanovi kvar radi demontazu i montazu nove, bez troska za krajnjeg korisnika. Uvek je za sve najlakse zaobici maloprodaje, sve do trenutka kada mora da se uzme novac na osnovu potvrde, kupi novi uredjaj i slicno. Svakako, nadam se da ce ti brzo i uspesno resiti problem
Termin produžena garancija ne postoji u zakonu. To što ga koriste nema veze sa zakonom.Nema više "pečatiranja", danas gotovo sva produžena garancija ide preko registracije na sajtu proizvođača/uvoznika.
To što su ti poslali je kupovina vremena od strane BC Group, jer moraju u roku od 8 dana da se izjasne, ne znači da će ti biti odbijeno pravo na saobraznost.Sad vidim da nemaju, ali bilo bi dobro da sam to znala kada sam je kupila. Ne znam ko me juče sve nije zvao i koliko mejlova sam dobila, oni uopšte ne komuniciraju medjusobno.
Kada već pričamo, zar nije suludo da prodavac nema nikakvu odgovornost? Evo sad mi je stigao mejl da mi odbijaju garanciju (BC group) jer je prošlo 8 dana ‚‚Servis nije u mogućnosti da u zakonskom roku od 8 dana izvrši dijagnostiku aparat na vašoj adresi‚‚ 🤣🤣🤣Tačno ću da zamenim kondenz crevo i nek ide garancija u tri lepe.
Na žalost, nije rupa, već kršenje zakona, ali da ne započinjemo ponovo tu temu.maloprodaje su našle rupu u zakonu
Da, potpuno si u pravu, trebao sam da stavim znake navoda.Na žalost, nije rupa, već kršenje zakona, ali da ne započinjemo ponovo tu temu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari