Šta je novo?

NVIDIA Shield (svi modeli)

Imam dva 2017 I 2019 oba rade isto, jedina razlika po meni AI upscaling.
Moralo bi da bude bas nesto revolucionarno da kupim treci 😀

Čekam novi Shield ko ozebo sunce 😄
Узми Ми Стик, најбољи однос цене и квалитета. Мислим да је нови Шилд на сигурном последњем месту у листи приоритета брата Џенсена. 🙁

A u da reče mi box pa i da se ne komentariše ali neko ko ima ili hoće Shield da preporučiš mi stick ne ide. Onaj ko hoće Shield ne verujem da ga hoće samo za TV već i za igre ili da koristi i hard diskove i od nekoliko terbajta na njemu.

Узми Ми Стик, најбољи однос цене и квалитета. Мислим да је нови Шилд на сигурном последњем месту у листи приоритета брата Џенсена. 🙁
A i ja sam svestan toga da je daleko od prioriteta. Možda nekim srednjoškolcima daju da vežbaju malo oko softvera, ako je već ostalo čipova od Switch 2 😄

Čekao sam i ja godinama, pa sam batalio. Sada kada više ne čekam i ne zanima me, očekujem da izađe...

“Selfishly, a little bit, we built Shield for ourselves,” Bell told Ars Technica.
Tako da, bar se nadam, biće i Shield 2...

Pa koliko četso se sada spominje da će i dalje dobijati update, pa koliko je superioran uređaj još uvek itd (u poslednje vreme) zaista miriše na SHIELD 2.0 🙂

Ако старудија кошта 200+е нови модел има да прати цену графичких карти.

Ne žalim, ipak se koristi svaki dan.
Srednja klasa telefona je 500 eur

Verovatno im je plan da bude gejmerska cloud konzola i cena oko soma$.

Kakva lazna vest, Boza u AI stilu prenosi od nekog Arapina koji prenosi... 😅. Bas nista slicno nije rekao u tom intervjuu za arstehniku, vest je vec obisla ceo svet odavno, ali moze i ovako kao bench ekskluziva. Stvarno bi trebalo malo da se povede racuna sta se pise tu, ispada kao neka IT zuta stampa, malo neozbiljno.

Kakva lazna vest, Boza u AI stilu prenosi od nekog Arapina koji prenosi... 😅. Bas nista slicno nije rekao u tom intervjuu za arstehniku, vest je vec obisla ceo svet odavno, ali moze i ovako kao bench ekskluziva. Stvarno bi trebalo malo da se povede racuna sta se pise tu, ispada kao neka IT zuta stampa, malo neozbiljno.
Cirkuzanti, vest stara 2 nedelje, bila ovde u temi: https://forum.benchmark.rs/threads/nvidia-shield-svi-modeli.485301/post-7659614

SamMobile samo ubacio Samsung i od bajate vesti izmislio novu, a Benchmark preneo, što će reći da ne čitaju ni oni forum 😀

Ma nema nista od novog Shielda, zivi bili pa videli.
EDIT: ...u narednih par godina. 🤣

I meni sada, ima li šta zanimljivo

Enhancements
  • Security patches are updated to Jan 2026.
Resolved Bugs
  • Resolved Disney+ Playback issue.
  • Resolved Third party remote connection issue with xbox after sleep mode.
  • Resolved a crash issue which turns on SHIELD and CEC devices during sleep mode.
  • Resolved 3rd party Bluetooth remote frequent disconnect issue.
  • Resolved Settings page closes when triggering NVIDIA share on top of settings page

Ja skinuo punom brzinom
Za mene nema ništa zanimljivo

Posto je moj verni Shield Tube 2019 samnom vec 6 godina ove godine je to pocelo da pokazuje svoje slabosti😂.
Prvi put ovog leta se ventilator cuje da zuji na maks obrtajima i sam box je vreo na dodir.Sve radi i dalje kako treba al je malo iritantno.
Stoga smo resili da pristupimo operaciji poboljsavanja zdravlja pacijenta.
Naime za ovaj model postoji custom kuciste sa nesto malo vise izreza za ventilaciju
Bio sam skeptik al sam pomislio sto da ne kad vec ima ko da mi odstampa.
Prvi utisak je bio "meh pa ovo je samo nesto malo vise rupica".
Posto sam sinoc bio suvise umoran da bih ga rasturao celog i stavljao pastu,prvi test je bio da ga smestim u novo kuciste da vidim rade li cemu te rupice.
Iiiiiiii hm *** radi.Ventilator se vise ne cuje a kuciste je hladno na dodir.Pastu menjamo danas.
Inace box je iznutra bio cist bez prasine.
Uzivajte 🙂

Prilozi

• PXL_20260715_022932180.webp
    PXL_20260715_022932180.webp
    72.9 KB · Pregleda: 52
vent,cooler,fan kako hoces😂😂😂😂

Ja pomislio pro ima novo kućište
Moj još radi perfektno, sreća nisam uzeo cilindar

Ma dobra je tuba nemam primedbi koliko kmece po redditu i netu,doduse nisam poweruser😂
Seretifikovani strim servisi Ejon i poneki 4K sa gusara.
Mozda se apgrejudjem na Pro krajem leta al to cemo jos videti,realno puno novaca kad mi i ovo vrsi posao

Takođe Tuba već 6 godina, još ne čuh taj ventilator 😀 ...mada ga u zadnje vrijeme slabo koristim, skoro sve aplikacije koje koristim imam na Tizen-u, jedino ponekad Kodi i to samo za lokalni strim sa mrežnog diska ide na sa njega. Ranijih godina su ga klinci handrili sa igricama jer imam i controller, poslije su dobili PS. Sve u svemu zadovoljan...

Nazad
Vrh Dno