Šta je novo?

NVIDIA Shield (svi modeli)

Imam dva 2017 I 2019 oba rade isto, jedina razlika po meni AI upscaling.
Moralo bi da bude bas nesto revolucionarno da kupim treci 😀

Čekam novi Shield ko ozebo sunce 😄
Узми Ми Стик, најбољи однос цене и квалитета. Мислим да је нови Шилд на сигурном последњем месту у листи приоритета брата Џенсена. 🙁

A u da reče mi box pa i da se ne komentariše ali neko ko ima ili hoće Shield da preporučiš mi stick ne ide. Onaj ko hoće Shield ne verujem da ga hoće samo za TV već i za igre ili da koristi i hard diskove i od nekoliko terbajta na njemu.

Узми Ми Стик, најбољи однос цене и квалитета. Мислим да је нови Шилд на сигурном последњем месту у листи приоритета брата Џенсена. 🙁
A i ja sam svestan toga da je daleko od prioriteta. Možda nekim srednjoškolcima daju da vežbaju malo oko softvera, ako je već ostalo čipova od Switch 2 😄

Čekao sam i ja godinama, pa sam batalio. Sada kada više ne čekam i ne zanima me, očekujem da izađe...

“Selfishly, a little bit, we built Shield for ourselves,” Bell told Ars Technica.
Tako da, bar se nadam, biće i Shield 2...

Pa koliko četso se sada spominje da će i dalje dobijati update, pa koliko je superioran uređaj još uvek itd (u poslednje vreme) zaista miriše na SHIELD 2.0 🙂

Ако старудија кошта 200+е нови модел има да прати цену графичких карти.

Ne žalim, ipak se koristi svaki dan.
Srednja klasa telefona je 500 eur

Verovatno im je plan da bude gejmerska cloud konzola i cena oko soma$.

Kakva lazna vest, Boza u AI stilu prenosi od nekog Arapina koji prenosi... 😅. Bas nista slicno nije rekao u tom intervjuu za arstehniku, vest je vec obisla ceo svet odavno, ali moze i ovako kao bench ekskluziva. Stvarno bi trebalo malo da se povede racuna sta se pise tu, ispada kao neka IT zuta stampa, malo neozbiljno.

Kakva lazna vest, Boza u AI stilu prenosi od nekog Arapina koji prenosi... 😅. Bas nista slicno nije rekao u tom intervjuu za arstehniku, vest je vec obisla ceo svet odavno, ali moze i ovako kao bench ekskluziva. Stvarno bi trebalo malo da se povede racuna sta se pise tu, ispada kao neka IT zuta stampa, malo neozbiljno.
Cirkuzanti, vest stara 2 nedelje, bila ovde u temi: https://forum.benchmark.rs/threads/nvidia-shield-svi-modeli.485301/post-7659614

SamMobile samo ubacio Samsung i od bajate vesti izmislio novu, a Benchmark preneo, što će reći da ne čitaju ni oni forum 😀

Ma nema nista od novog Shielda, zivi bili pa videli.
EDIT: ...u narednih par godina. 🤣

I meni sada, ima li šta zanimljivo

Enhancements
  • Security patches are updated to Jan 2026.
Resolved Bugs
  • Resolved Disney+ Playback issue.
  • Resolved Third party remote connection issue with xbox after sleep mode.
  • Resolved a crash issue which turns on SHIELD and CEC devices during sleep mode.
  • Resolved 3rd party Bluetooth remote frequent disconnect issue.
  • Resolved Settings page closes when triggering NVIDIA share on top of settings page

Ja skinuo punom brzinom
Za mene nema ništa zanimljivo

Nazad
Vrh Dno