Šta je novo?

Huawei Watch GT 5 i GT 5 Pro

Isto imam GT5 kada se pojavio, radi sve ok, baterija se dobro drži. Ovo za pritisak i te zdravstvene stvari oslonio bi se radije na prave medicinske aparate. Sat eventualno za puls i pracenja neka kilometraze i sportskih aktivnosti.
@Milenijumkv možeš napisati samo koji je naziv te pozadine/teme kod tebe?

Ajde bre ljudi nemoj da se zezate EKG da vam meri sat, ne znam koliko vas je bilo da radi EKG ali postavljaju se sonde u nekoliko tacaka kakav EKG satom
Pritisak takodje aparat za pritisak ko ne moze da slusa svoje otkucaje onim standardnim aparatom kupi digitalni
Ovo cudo koristim za korake, vezbanje da meri pusl, kalorije pitanje koliko je tacan.

Kod mene ova, nekako mi više leže ove sa brojevima nego sa kazaljkama.

Prilozi

• Screenshot_2026-07-14-13-13-40-909_com.huawei.health-edit.webp
    Screenshot_2026-07-14-13-13-40-909_com.huawei.health-edit.webp
    46.9 KB · Pregleda: 23
GT5 koristim vec neko vreme. Sve radi kako treba. Trebalo mi je 3 meseca da mu dam sansu i da predjem sa Samsung watcha. Nema EKG i merac pritiska to sam imao na Samsungu ali nisam koristio. Zavisi koji telefon koristis ja sam na Samsungu i neke stvari rade bolje sa samsung satom ali nije toliko strasno vise je stvar navikePogledajte prilog 546338
Imam Honor telefon. Boga mi, leži lepo na ruci.

Primetio sam neko vreme unazad, i na GT5 kao i na Huawei watch ifit 3, da mi ne registruje više kratko spavanje, dremku-Naps... Šta se dogodilo ne znam, moguće da su ugasili nekim predhodnim updejtom.. Bez veze skroz. Nista pipao nisam oko podešavanja ali primetim da vise nema Naps, juce ili preključe gledao da nisam nesto slučajno dzarno, ma jok..
To mi je bilo bitno uz celokupno spavanje, da mogu gledati kad sam i koliko spavao, isto važi i za korake, kalorije, puls, stres..
Kako znaju samo da ugase nesto nije mi jasno..
Isto su tako ugasili da mi izbacuje u statistiku ukupno vreme Awake, budnost.. Stajalo uz dubok san, lagan san, rem,tog nema odavno..

Kod mene ova, nekako mi više leže ove sa brojevima nego sa kazaljkama.
Istu tu sam koristio neko vreme na gt 3 pro ,odlicna .Sto se tice kazaljki ,lepse stoje sa metalnim ili koznim narukvicama .Na primer kad stavim originalne na gt3 pro one titanium narukvice,najlepse stoje ove teme sa kazaljkama .

Primetio sam neko vreme unazad, i na GT5 kao i na Huawei watch ifit 3, da mi ne registruje više kratko spavanje, dremku-Naps... Šta se dogodilo ne znam, moguće da su ugasili nekim predhodnim updejtom.. Bez veze skroz. Nista pipao nisam oko podešavanja ali primetim da vise nema Naps, juce ili preključe gledao da nisam nesto slučajno dzarno, ma jok..
To mi je bilo bitno uz celokupno spavanje, da mogu gledati kad sam i koliko spavao, isto važi i za korake, kalorije, puls, stres..
Kako znaju samo da ugase nesto nije mi jasno..
Isto su tako ugasili da mi izbacuje u statistiku ukupno vreme Awake, budnost.. Stajalo uz dubok san, lagan san, rem,tog nema odavno..
Meni na watch fit 3 meri normalno.

Meni na watch fit 3 meri normalno.
Kod mene poslednji put registrovano dremanje/Naps 5 jula.. Od tad nemam merenje dremanja.. Da li mi je u međuvremenu bio neki update, jer mi je namešteno da skida automatski update, ne znam.. Ali nema sta drugo da mi pravi problem. Znaju oni da unište novim updejtovima svašta nešto dobro.

Nazad
Vrh Dno