Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Ne mogu da verujem, početnička greška, istekla RD pretplata a da se nisam toga setio🤣
Brzo prođe 6 meseci. Nego, šta uplatiti sada, ponovo RD ili TB? Verovatno TB...

ajde @SENebojsa napravi jedan brzi test i kaži koliko 4K linkova dobijaš za 1 epizodu serije Spider Noir i I will find you... onda ču ja to napravit sa RD pa da vidimo...

Danas ne mogu ništa da pustim preko Kodija.
POV, Red Light, RD, TB...
Serije, filmovi, stariji, noviji, nađe linkove ali ništa ne pušta, No Results...
Isto, čudi me da niko ne piše o tome. Pov, Umbrella, RD, TB... Ništa ne pušta osim što nalazi linkove.

Koji addonovi za stremio/kodi za filmove,naravno besplatni?
СВИ коди адони су бесплатни. Колико знам стримио нема адоне... Или можда грешим 🤔
Плаћа се нешто друго, ако желиш.

Isto, čudi me da niko ne piše o tome. Pov, Umbrella, RD, TB... Ništa ne pušta osim što nalazi linkove.
Ево да ти одговорим:
  • Амазонова коцка треће генерасције. Коди 21.3, POV + GEAR. Пробао 2 филма: Овце детективи (или детективи за овце 🤔) и Пројекат Очајнички покушај. Коришћени су налози за torbox, premiumize.me и easynews. Сви до једнога раде (у смислу да сам пустио по 1 линк.
  • Брат Угиша 😍 (UGOOS AM9 PRO).CoreELEC 22... Исти налози, исти филмови - све исто ради.

Poslednja izmena:
Stvarno ne znam šta se dešava, instalirao i red light i gears scraper, isto se dešava, ne pušta ništa.

Sad sam probao,kod mene pušta TB

Kod mene je bio problem jer mi je istekla RD pretplata a da se nisam toga setio, kad sam uplatio TB sve je proradilo normalno. Upravo gledam nešto sada i sve je ok.
Znam, pročitao sam to. Meni je TB ok, u Stremiu radi sve ok, ali u Kodiju ni jedan addon ne pušta ništa, samo izbaci uredno linkove i stativa. Reautorizovao TB, force close, clear cashe, apdejt svega i jok.

Znači neverovatno, iz nekog razloga prolikom autorizacije, sa torboxa povuče neki bezvezni key i zato mi ne radi. Instalirao Fen light i kod njega je moguće manuelno da se unese ključ, tako da pušta linkove regularno. Kod Umbrelle, Red Light i POV ne postoji mogućnost ručnog unošenja ključa, kod automatskog kao što rekoh povuče neki nebulozni ključ, tako da su me ti addoni pozdravili.

@SickMF
Verovatno šta god da povuče smesti u settings.xml ili neki fajl u podfolderu tog addon-a unutar "addon_data" foldera sa kojim imaš problema. Pa bi to trebalo da može da se reši tako što koristiš Kodi-ev file manager da prekopiraš fajl u tipa "Downloads" folder > otvorim nekim txt editor-om kopiju iz Downloads foldera, potražiš gde se nalazi API key > izmeniš sa ispravnim > sačuvaš izmenu > pregaziš originalni primerak fajla sa izmenjenim > uradiš force stop Kodi aplikacije (da izbegneš ponovan upis podešavanja) > startuješ Kodi ponovo i proveriš radi li taj addon sad kako treba 😇

@SickMF
Verovatno šta god da povuče smesti u settings.xml ili neki fajl u podfolderu tog addon-a unutar "addon_data" foldera sa kojim imaš problema. Pa bi to trebalo da može da se reši tako što koristiš Kodi-ev file manager da prekopiraš fajl u tipa "Downloads" folder > otvorim nekim txt editor-om kopiju iz Downloads foldera, potražiš gde se nalazi API key > izmeniš sa ispravnim > sačuvaš izmenu > pregaziš originalni primerak fajla sa izmenjenim > uradiš force stop Kodi aplikacije (da izbegneš ponovan upis podešavanja) > startuješ Kodi ponovo i proveriš radi li taj addon sad kako treba 😇
Radim u windowsu radi probe, probao sam sve to, u xml fajlovima od addona i scrapera zanimljivo, ne postoji string sa key! Uneo sam string naknadno, ali se ne menja nebulozni key u addonu, kad otvorim podešavanja istog. Ludim lagano...

Vidi šta još ima od fajlova pored settings.xml pa potraži u njima. Negde mora biti zapisan / "keširan", sad da li je u SQL bazi ili u nekom fajlu nemam pojma pošto ne znam ni o kom addon je reč 😅
Eventualno da se baci pogled na source code addon-a pa da se vidi logika kako barata sa tim API tokenima.

Malo je cudno to da ti da pogresan token a prodje autorizacija...
Probaj Account Manager Lite sa njim da dodas Torbox u addonove...

Malo je cudno to da ti da pogresan token a prodje autorizacija...
Probaj Account Manager Lite sa njim da dodas Torbox u addonove...
Hvala ti, uspeo sam preko Account manager lite, on je isto povukao falš key, ali sam onda prepravio njegov settings.xml, odradio klot revoke u svim adonovima da bi izbrisalo loš ključ, obrisao sav keš, pokrenuo am lite i odradio sync i tek onda su se u addonovima pojavili pravi ključevi. Sve ovo na telefonu, sad moram gimnastiku na svakom boxu.🤮

Hvala ti, uspeo sam preko Account manager lite, on je isto povukao falš key, ali sam onda prepravio njegov settings.xml, odradio klot revoke u svim adonovima da bi izbrisalo loš ključ, obrisao sav keš, pokrenuo am lite i odradio sync i tek onda su se u addonovima pojavili pravi ključevi. Sve ovo na telefonu, sad moram gimnastiku na svakom boxu.🤮
Ali stvarno mi je nejasno kako dobijas, i to samo ti, pogrešan token od apija...

Već drugi put mi na flresticku puca elementum tako da jedino reinstalacija kodija pomaže. Jel imao neko sličan problem i ako jeste, kako rešiti?

Nazad
Vrh Dno