Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Ne mogu da verujem, početnička greška, istekla RD pretplata a da se nisam toga setio🤣
Brzo prođe 6 meseci. Nego, šta uplatiti sada, ponovo RD ili TB? Verovatno TB...

ajde @SENebojsa napravi jedan brzi test i kaži koliko 4K linkova dobijaš za 1 epizodu serije Spider Noir i I will find you... onda ču ja to napravit sa RD pa da vidimo...

Koji addonovi za stremio/kodi za filmove,naravno besplatni?
СВИ коди адони су бесплатни. Колико знам стримио нема адоне... Или можда грешим 🤔
Плаћа се нешто друго, ако желиш.

Isto, čudi me da niko ne piše o tome. Pov, Umbrella, RD, TB... Ništa ne pušta osim što nalazi linkove.
Ево да ти одговорим:
  • Амазонова коцка треће генерасције. Коди 21.3, POV + GEAR. Пробао 2 филма: Овце детективи (или детективи за овце 🤔) и Пројекат Очајнички покушај. Коришћени су налози за torbox, premiumize.me и easynews. Сви до једнога раде (у смислу да сам пустио по 1 линк.
  • Брат Угиша 😍 (UGOOS AM9 PRO).CoreELEC 22... Исти налози, исти филмови - све исто ради.

Poslednja izmena:
Stvarno ne znam šta se dešava, instalirao i red light i gears scraper, isto se dešava, ne pušta ništa.

Sad sam probao,kod mene pušta TB

Kod mene je bio problem jer mi je istekla RD pretplata a da se nisam toga setio, kad sam uplatio TB sve je proradilo normalno. Upravo gledam nešto sada i sve je ok.
Znam, pročitao sam to. Meni je TB ok, u Stremiu radi sve ok, ali u Kodiju ni jedan addon ne pušta ništa, samo izbaci uredno linkove i stativa. Reautorizovao TB, force close, clear cashe, apdejt svega i jok.

Znači neverovatno, iz nekog razloga prolikom autorizacije, sa torboxa povuče neki bezvezni key i zato mi ne radi. Instalirao Fen light i kod njega je moguće manuelno da se unese ključ, tako da pušta linkove regularno. Kod Umbrelle, Red Light i POV ne postoji mogućnost ručnog unošenja ključa, kod automatskog kao što rekoh povuče neki nebulozni ključ, tako da su me ti addoni pozdravili.

@SickMF
Verovatno šta god da povuče smesti u settings.xml ili neki fajl u podfolderu tog addon-a unutar "addon_data" foldera sa kojim imaš problema. Pa bi to trebalo da može da se reši tako što koristiš Kodi-ev file manager da prekopiraš fajl u tipa "Downloads" folder > otvorim nekim txt editor-om kopiju iz Downloads foldera, potražiš gde se nalazi API key > izmeniš sa ispravnim > sačuvaš izmenu > pregaziš originalni primerak fajla sa izmenjenim > uradiš force stop Kodi aplikacije (da izbegneš ponovan upis podešavanja) > startuješ Kodi ponovo i proveriš radi li taj addon sad kako treba 😇

@SickMF
Verovatno šta god da povuče smesti u settings.xml ili neki fajl u podfolderu tog addon-a unutar "addon_data" foldera sa kojim imaš problema. Pa bi to trebalo da može da se reši tako što koristiš Kodi-ev file manager da prekopiraš fajl u tipa "Downloads" folder > otvorim nekim txt editor-om kopiju iz Downloads foldera, potražiš gde se nalazi API key > izmeniš sa ispravnim > sačuvaš izmenu > pregaziš originalni primerak fajla sa izmenjenim > uradiš force stop Kodi aplikacije (da izbegneš ponovan upis podešavanja) > startuješ Kodi ponovo i proveriš radi li taj addon sad kako treba 😇
Radim u windowsu radi probe, probao sam sve to, u xml fajlovima od addona i scrapera zanimljivo, ne postoji string sa key! Uneo sam string naknadno, ali se ne menja nebulozni key u addonu, kad otvorim podešavanja istog. Ludim lagano...

Vidi šta još ima od fajlova pored settings.xml pa potraži u njima. Negde mora biti zapisan / "keširan", sad da li je u SQL bazi ili u nekom fajlu nemam pojma pošto ne znam ni o kom addon je reč 😅
Eventualno da se baci pogled na source code addon-a pa da se vidi logika kako barata sa tim API tokenima.

Malo je cudno to da ti da pogresan token a prodje autorizacija...
Probaj Account Manager Lite sa njim da dodas Torbox u addonove...

Malo je cudno to da ti da pogresan token a prodje autorizacija...
Probaj Account Manager Lite sa njim da dodas Torbox u addonove...
Hvala ti, uspeo sam preko Account manager lite, on je isto povukao falš key, ali sam onda prepravio njegov settings.xml, odradio klot revoke u svim adonovima da bi izbrisalo loš ključ, obrisao sav keš, pokrenuo am lite i odradio sync i tek onda su se u addonovima pojavili pravi ključevi. Sve ovo na telefonu, sad moram gimnastiku na svakom boxu.🤮

Hvala ti, uspeo sam preko Account manager lite, on je isto povukao falš key, ali sam onda prepravio njegov settings.xml, odradio klot revoke u svim adonovima da bi izbrisalo loš ključ, obrisao sav keš, pokrenuo am lite i odradio sync i tek onda su se u addonovima pojavili pravi ključevi. Sve ovo na telefonu, sad moram gimnastiku na svakom boxu.🤮
Ali stvarno mi je nejasno kako dobijas, i to samo ti, pogrešan token od apija...

Nazad
Vrh Dno