Kod mene sve radi na Genocide addon i Real Debrid. Klasican Kodi sa Play Store....Danas ne mogu ništa da pustim preko Kodija.
POV, Red Light, RD, TB...
Serije, filmovi, stariji, noviji, nađe linkove ali ništa ne pušta, No Results...
TBNe mogu da verujem, početnička greška, istekla RD pretplata a da se nisam toga setio🤣
Brzo prođe 6 meseci. Nego, šta uplatiti sada, ponovo RD ili TB? Verovatno TB...
Spider Noir prva epizoda 23 4k linkaajde @SENebojsa napravi jedan brzi test i kaži koliko 4K linkova dobijaš za 1 epizodu serije Spider Noir i I will find you... onda ču ja to napravit sa RD pa da vidimo...
Isto, čudi me da niko ne piše o tome. Pov, Umbrella, RD, TB... Ništa ne pušta osim što nalazi linkove.Danas ne mogu ništa da pustim preko Kodija.
POV, Red Light, RD, TB...
Serije, filmovi, stariji, noviji, nađe linkove ali ništa ne pušta, No Results...
Ja sam morao ponovo da autorizujem Torbox i RD i sad radi.Isto, čudi me da niko ne piše o tome. Pov, Umbrella, RD, TB... Ništa ne pušta osim što nalazi linkove.
Probao i neće. Umbrella izbaci linkove, ali na bilo koji klik iznaci permission_deniedJa sam morao ponovo da autorizujem Torbox i RD i sad radi.
СВИ коди адони су бесплатни. Колико знам стримио нема адоне... Или можда грешим 🤔Koji addonovi za stremio/kodi za filmove,naravno besplatni?
Ево да ти одговорим:Isto, čudi me da niko ne piše o tome. Pov, Umbrella, RD, TB... Ništa ne pušta osim što nalazi linkove.
Kod mene je bio problem jer mi je istekla RD pretplata a da se nisam toga setio, kad sam uplatio TB sve je proradilo normalno. Upravo gledam nešto sada i sve je ok.Isto, čudi me da niko ne piše o tome. Pov, Umbrella, RD, TB... Ništa ne pušta osim što nalazi linkove.
Znam, pročitao sam to. Meni je TB ok, u Stremiu radi sve ok, ali u Kodiju ni jedan addon ne pušta ništa, samo izbaci uredno linkove i stativa. Reautorizovao TB, force close, clear cashe, apdejt svega i jok.Kod mene je bio problem jer mi je istekla RD pretplata a da se nisam toga setio, kad sam uplatio TB sve je proradilo normalno. Upravo gledam nešto sada i sve je ok.
Radim u windowsu radi probe, probao sam sve to, u xml fajlovima od addona i scrapera zanimljivo, ne postoji string sa key! Uneo sam string naknadno, ali se ne menja nebulozni key u addonu, kad otvorim podešavanja istog. Ludim lagano...@SickMF
Verovatno šta god da povuče smesti u settings.xml ili neki fajl u podfolderu tog addon-a unutar "addon_data" foldera sa kojim imaš problema. Pa bi to trebalo da može da se reši tako što koristiš Kodi-ev file manager da prekopiraš fajl u tipa "Downloads" folder > otvorim nekim txt editor-om kopiju iz Downloads foldera, potražiš gde se nalazi API key > izmeniš sa ispravnim > sačuvaš izmenu > pregaziš originalni primerak fajla sa izmenjenim > uradiš force stop Kodi aplikacije (da izbegneš ponovan upis podešavanja) > startuješ Kodi ponovo i proveriš radi li taj addon sad kako treba 😇
Hvala ti, uspeo sam preko Account manager lite, on je isto povukao falš key, ali sam onda prepravio njegov settings.xml, odradio klot revoke u svim adonovima da bi izbrisalo loš ključ, obrisao sav keš, pokrenuo am lite i odradio sync i tek onda su se u addonovima pojavili pravi ključevi. Sve ovo na telefonu, sad moram gimnastiku na svakom boxu.🤮Malo je cudno to da ti da pogresan token a prodje autorizacija...
Probaj Account Manager Lite sa njim da dodas Torbox u addonove...
Ali stvarno mi je nejasno kako dobijas, i to samo ti, pogrešan token od apija...Hvala ti, uspeo sam preko Account manager lite, on je isto povukao falš key, ali sam onda prepravio njegov settings.xml, odradio klot revoke u svim adonovima da bi izbrisalo loš ključ, obrisao sav keš, pokrenuo am lite i odradio sync i tek onda su se u addonovima pojavili pravi ključevi. Sve ovo na telefonu, sad moram gimnastiku na svakom boxu.🤮
Šerujem nalog s ljudima s foruma, sredio bih da imam kredencijale od naloga, ovako nisam hteo da ih smaram i ***....bar smo nešto naučili.😀Ali stvarno mi je nejasno kako dobijas, i to samo ti, pogrešan token od apija...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari