Kakva je kamera na 17 u odnosu na 15PM?Sad imam zeleni 17 a prosli,15PM bio svetlosnim godinama lepsi od ovoga. Narndzastu ne bih komentarisao.😁.
Meni je veliki upgrade prelazak na 17 PM , prethodni je bio 13PM i isto je bio zver . J.. samo sto volim a menjam telefone - to me zeza . Jos se privikavam na ios , a nadam se da cu ga dugo koristiti , bar god dana . Ima svoje maneu odnosu na android , ali mi ne smeta , ono bez cega se mora , bez toga se i moze .Ja sam 16pm prodao upravo zbog loše telefoto kamere. Slike su bile izoštrene i neprirodne, sam opseg zuma je bio baš ispod ostalih konkurenata. Takođe se više grejao od 17pm i imao lošiji prijem signala.
Nije nikakva reovolucija 17pm ali sve je upeglano i doterano u odnosu na ranije modele i ako se izuzme mekoća aluminijuma može se reci da je ovo najbolji iphone ikada.
Posle puno godina ništa ne može da me zagolica za neki drugi model pa makar kinezi i ostali ugurali Nasin računar i astronomski opservatorijum u telefon, ne zanima me 😄
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari