Kako si napisao Tila, setih se decijeg bezobraznog rimovanja , hahaha Sive Lobanje silom ... 🙂Masters of the Universe. Davno sam gledao crtani, pa se ne sećam da li je Tila bila prepametna i arogantna
Kako si napisao Tila, setih se decijeg bezobraznog rimovanja , hahaha Sive Lobanje silom ... 🙂Masters of the Universe. Davno sam gledao crtani, pa se ne sećam da li je Tila bila prepametna i arogantna
Nema ništa 😂 Uwe je sinonim za dno bureta kompletne filmske industrije.
То је зато што си био гладан. Да сте јели пре одласка у биоскоп, другачије би сагледао филм 🤣Izašli smo nakon 30min i otišli na klopu.
Nego šta ima Uwe snimljeno dobro pa da mi je njegovo ime toliko poznato jer ne videh ni jedan film da sam gledao a i ocene filmova su kriticne.
Има и 4К WEBDL, DV, P8Ima da se skine sada.
Edit: Greska. Kamere samo i telesync.
Sad je ubo premiju, Elon Musk ce mu finansirati drugi deo filma.Ali neko mu uvek daje pare iz ko zna kojih razloga.
Izasao je valjda juce ili kad vec.Има и 4К WEBDL, DV, P8
Управо пустио
Ova mala iz Superman serije je pokidala sa glumom, jeziva je 😃"Obsession"
Jezivo dobra glumaaaa. Aaaaa.
Uživao sam i često se uplašio par puta.
Hajp je opravdan.
10/10
Smorio me za sve , bukvalno sam premotavao.Obsession - 6.0
Slažem se da je gluma vrhunska, ali brate zaplet kao u crtanim filmovima.
Odličan film mala je ulogu raznela.
@david sličan dojam do pred kraj nekih 35 minuta onda sama završnica 10/10. VVich me slično odradio. Oba vrhunska..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari