Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Odgledah Masters of the universe i moram da kazem da sam uzivao. Vratih se u detinjstvo na dva sata. Zbog jedne scene je vredeo svaki dinar bioskopske karte. 🙂

Film je doživeo debakl u bioskopima, nisu pokrili ni uložen budžet. Međutim, pojavom DVD verzije doživeo je renesansu i postao kultni klasik.

Što mi nikad neće biti jasno kako i zašto. Fight Club je odličan film, dovoljno je samo kako troje glavnih glumaca glume, čak i ako zanemarimo dobru ptiču. Prvi film koji sam pogledao na računaru.

Što mi nikad neće biti jasno kako i zašto. Fight Club je odličan film, dovoljno je samo kako troje glavnih glumaca glume, čak i ako zanemarimo dobru ptiču. Prvi film koji sam pogledao na računaru.
Loš marketing i tajming. Izašao par meseci posle masakra u srednjoj školi a prethodno reklamiran kao film o ilegalnim borbama sa elementima nasilja. U Evropi je dosta bolje prošao.
Inače, kad smo već kod Dejvida Finčera, preuzeo je projekat od Tarantina i režiraće po njegovom scenariju nastavak "Once upon a time in Hollywood". Finansira netflix 😑

Loš marketing i tajming. Izašao par meseci posle masakra u srednjoj školi a prethodno reklamiran kao film o ilegalnim borbama sa elementima nasilja. U Evropi je dosta bolje prošao.
Inače, kad smo već kod Dejvida Finčera, preuzeo je projekat od Tarantina i režiraće po njegovom scenariju nastavak "Once upon a time in Hollywood". Finansira netflix 😑
Zavrseno je vec snimanje. Film ce se baviti likom Brad Pitta , tj Cliff Boota.Premijera u decembru, izasao je i trejler pre nekog vremena.

Zavrseno je vec snimanje. Film ce se baviti likom Brad Pitta , tj Cliff Boota.Premijera u decembru, izasao je i trejler pre nekog vremena.
Kao što mi je "The Departed" No. 1 film, tako mi je Finčer No. 1 režiser. Ali poslednja dva je snimao po taktovima netflix-a i nisam bio zadovoljan. Videćemo, možda nas iznenadi ovoga puta 😃 kao i sa Squid Game: America

Obsession pokido. 8/10

Kao što mi je "The Departed" No. 1 film, tako mi je Finčer No. 1 režiser. Ali poslednja dva je snimao po taktovima netflix-a i nisam bio zadovoljan. Videćemo, možda nas iznenadi ovoga puta 😃 kao i sa Squid Game: America
Da odlican je reziser,cak i Killer koji je radjen direktno za Netflix ( iako Netflix producira filmove sa A castom sa ogromnim budzetima, ispadnu genericki i losi), mi je dobar. I i treci Allien koji je slabiji od kultnog prvog i drugog , mi se svidja zbog atmosfere.

Obavezno Assembly Cut verziju.

Obavezno Assembly Cut verziju.
👆 ovo
Nekih pola sata duža verzija sa materijalom koji je studio izbacio, a koji je Dejvid takođe snimio.
Nije director's cut jer je Finčer odbio učešće i u tom projektu 🤣

Gotivim Finchera Se7en mi je mozda najbolji a Alien 3 najgori.
Hoćeš reći da ti je Alien 3 najmanje dobar? 🤣 Finčer je od jedne sobe i pet glumaca napravio takođe odličan film u vidu "Panic Room-a". Rimejk tetovaže zmaja takođe odličan.. ma, svi su mu odlični 😃 Bendžamin Baton, Socijalna mreža, Igra, Gone Giril itd
Najbolje rečeno, i neću biti pristrasan, čovek nema loš film.

Poslednja izmena:
Za ove ostale znam ali da si mi držao pištolj na čelu ne bih znao da je socijalnu mrežu režirao Finčer a koja mi je inače bila neočekivano dobar film.

Za ove ostale znam ali da si mi držao pištolj na čelu ne bih znao da je socijalnu mrežu režirao Finčer a koja mi je inače bila neočekivano dobar film.
I to sa Džesi Ajzenbergom i Džastin Timberlejkom 😃 da da, od početka do kraja dobar.. Scenario je bio dugačak 162 stranice ali je Finčer naterao glumce da pričaju brže i od predviđenih skoro tri sata filma, skratio ga na dva 🤣

I meni je Seven najbolji njegov film. Panic room mi je najmanje legao. Iako ne gledam mnogo serije Mindhunter , gde je on rezirao par epizoda, mi je jedna od boljih.

Odgledao Citizena, stvarno se vidi da je Uwe radio. Tema zanimljiva, ali izgubi se paznja. Nije preporuka sa moje strane.
Masters of the Universe. Davno sam gledao crtani, pa se ne sećam da li je Tila bila prepametna i arogantna i tamo ili je bio redizajn uloge. Takodje, ta glumica mi nikako ne pristaje za Tilu, ali OK. Bilo je zanimljivih detalja, ali je bilo i tkzv Marvelovog humora. U svakom slucaju, vredi za jedno gledanje.

Nego šta ima Uwe snimljeno dobro pa da mi je njegovo ime toliko poznato jer ne videh ni jedan film da sam gledao a i ocene filmova su kriticne.

Nazad
Vrh Dno