A ova dvojica sto leze jos se prave mrtvi. 🤣
Film je doživeo debakl u bioskopima, nisu pokrili ni uložen budžet. Međutim, pojavom DVD verzije doživeo je renesansu i postao kultni klasik.
Loš marketing i tajming. Izašao par meseci posle masakra u srednjoj školi a prethodno reklamiran kao film o ilegalnim borbama sa elementima nasilja. U Evropi je dosta bolje prošao.Što mi nikad neće biti jasno kako i zašto. Fight Club je odličan film, dovoljno je samo kako troje glavnih glumaca glume, čak i ako zanemarimo dobru ptiču. Prvi film koji sam pogledao na računaru.
Zavrseno je vec snimanje. Film ce se baviti likom Brad Pitta , tj Cliff Boota.Premijera u decembru, izasao je i trejler pre nekog vremena.Loš marketing i tajming. Izašao par meseci posle masakra u srednjoj školi a prethodno reklamiran kao film o ilegalnim borbama sa elementima nasilja. U Evropi je dosta bolje prošao.
Inače, kad smo već kod Dejvida Finčera, preuzeo je projekat od Tarantina i režiraće po njegovom scenariju nastavak "Once upon a time in Hollywood". Finansira netflix 😑
Kao što mi je "The Departed" No. 1 film, tako mi je Finčer No. 1 režiser. Ali poslednja dva je snimao po taktovima netflix-a i nisam bio zadovoljan. Videćemo, možda nas iznenadi ovoga puta 😃 kao i sa Squid Game: AmericaZavrseno je vec snimanje. Film ce se baviti likom Brad Pitta , tj Cliff Boota.Premijera u decembru, izasao je i trejler pre nekog vremena.
Da odlican je reziser,cak i Killer koji je radjen direktno za Netflix ( iako Netflix producira filmove sa A castom sa ogromnim budzetima, ispadnu genericki i losi), mi je dobar. I i treci Allien koji je slabiji od kultnog prvog i drugog , mi se svidja zbog atmosfere.Kao što mi je "The Departed" No. 1 film, tako mi je Finčer No. 1 režiser. Ali poslednja dva je snimao po taktovima netflix-a i nisam bio zadovoljan. Videćemo, možda nas iznenadi ovoga puta 😃 kao i sa Squid Game: America
Tu su mu uvalili vruć krompir i prepolovili budžet. I pored toga, izvukao je maksimum. Odličan film!i treci Allien koji je slabiji od kultnog prvog i drugog , mi se svidja zbog atmosfere.
👆 ovoObavezno Assembly Cut verziju.
Hoćeš reći da ti je Alien 3 najmanje dobar? 🤣 Finčer je od jedne sobe i pet glumaca napravio takođe odličan film u vidu "Panic Room-a". Rimejk tetovaže zmaja takođe odličan.. ma, svi su mu odlični 😃 Bendžamin Baton, Socijalna mreža, Igra, Gone Giril itdGotivim Finchera Se7en mi je mozda najbolji a Alien 3 najgori.
I to sa Džesi Ajzenbergom i Džastin Timberlejkom 😃 da da, od početka do kraja dobar.. Scenario je bio dugačak 162 stranice ali je Finčer naterao glumce da pričaju brže i od predviđenih skoro tri sata filma, skratio ga na dva 🤣Za ove ostale znam ali da si mi držao pištolj na čelu ne bih znao da je socijalnu mrežu režirao Finčer a koja mi je inače bila neočekivano dobar film.
Isto sam se pre par godina zabezeknuoZa ove ostale znam ali da si mi držao pištolj na čelu ne bih znao da je socijalnu mrežu režirao Finčer a koja mi je inače bila neočekivano dobar film.
Za gore pomenutih dva sata "programa" najviše su bili zaslužni Garfild i Džesi sa svojim "spidi" dijalozima.Da ne zaboravimo Garfilda koji je i ovde bio sasvim dobar.
🤣Kažem ti, besplatno je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari