Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Da li je neko odgledao Abigail i da li bi ste preporucili ?

Izlete mi na instagram scena kad kidnapuju malu (pocetak filma) i em je dobar / solidan glumacki cast, em deluje bas .. zanimljivo

Meni se svideo, nije loš, samo školski primer kako trailer može da uništi ceo film, da nisam prvo gledao trailer verovatno bi mi bio još bolji.

Konačno da mi se jako svidi neki film gledan u 2026. Na linku ispod je recenzija bez spoilera pa ko želi nek izvoli.
p.s. Dustin Hoffman se drži i u 88-oj.
www.imdb.com/title/tt33296751/

"Obsession"
Jezivo dobra glumaaaa. Aaaaa.
Uživao sam i često se uplašio par puta.
Hajp je opravdan.
10/10

Izašli smo nakon 30min i otišli na klopu.
Више од пола биоскопске сале је изашло у првих 30 мин пројекције Fight club-а. Готово смо остали сами. Када се радња развила све време ми је било у глави wow како су се ови зезнули...

Више од пола биоскопске сале је изашло у првих 30 мин пројекције Fight club-а. Готово смо остали сами. Када се радња развила све време ми је било у глави wow како су се ови зезнули...
Više od pola sale izašlo u toku projekcije kultnog filma Dejvida Finčera?????
Prosto ne mogu da verujem...ne znam ko je to hteo da gleda, pa je odustao, s obzirom da se o filmu manje-više sve zna i da je jedan od najboljih koji je do sada snimljen, sa dva maestralna glumca u glavnim ulogama.

Više od pola sale izašlo u toku projekcije kultnog filma Dejvida Finčera?????
Prosto ne mogu da verujem...ne znam ko je to hteo da gleda, pa je odustao, s obzirom da se o filmu manje-više sve zna i da je jedan od najboljih koji je do sada snimljen, sa dva maestralna glumca u glavnim ulogama.
Није то било сада него некад давно када се премијерно давао у биоскопима. Увек се тога сетим када се поведе прича о изласку у току пројекције.

Aha, okay, jeste bio u neku ruku avangarda kada je prikazan...ja sam ga gledao u rahmetli Kozari i uživao sam u svakom sekundu filma.

Film je doživeo debakl u bioskopima, nisu pokrili ni uložen budžet. Međutim, pojavom DVD verzije doživeo je renesansu i postao kultni klasik.

O kako su se zeznuli.

Zato i napisah da je naivan mislio sam na to kako je uradjen. Sniman u Zagrebu (to manje vise) nivo B produkcije. Ali se slazem da je aktuelna tema.

The Shawshank Redemption sam prvi put gledao u bioskopu u Domu Sindikata sa kumom. I mogu reci da sam izasao odusevljen. I dan danas i ako znam maltene svaki deo filma kada ga daju na tv-u gledam ga kao da je prvi put. A naziv kako su ga nasi preveli je cist Spoiler.

Apropo napustanja bioskopske sale u sred filma, I meni je kolega rekao da je dosta ljudi napustilo projekciju Tarantinovog “ Once upon time in Hollywood” a meni je jedan od najbojih njegovih filmova. Cak je ja mislim, i on sam izjavio da mu je to najbolji film

Ja izasao mislim cak i poslednji posle 15-20 minuta Eraserhead-a (tad sam se jos zanosio idejom da mogu da sazvacem Linca). Bilo je to 90ih, video poster u Domu Sindikata, mislio da mu je to novi film 🤣 🤣 🤣

@david Eto vidis kako su ukusi razliciti

Ljudi ce da tvrde mnoge Tarantino kao najbolje - Django, Kill Bill, Pulp Fiction, Reservoir Dogs ...

Meni je 3 reda iznad svih ostalih Hateful 8

Walton Goggins kada kaze "Major Niga" u redneck naglasku, iskrivim se od smeha svaki put, taj film je bukvalno legendarna scena na svakih 2 minuta

Citizen Vigilante sirov i dobar, provocira na nasilje.

Fight Club posle 26ak god reprizica maestralan. Prosto nejasno kako su uspeli ovako šizofrenu ideju da tako dobro realizuju.

Oba filma vuku na gradjansku neposlušnost 😁 i oba filma imaju scene vožnje u suprotnom smeru. Koliko će se spavača aktivirati u narednoj deceniji. Da li će se korporacije spasiti slanjem data centara u svemir ?

Znači Uwe Boll konačno ubo nakon krševa koje je radio? Dobro, ne računam Rampage...
Mora pasti gledanje, skinut je pre par dana.

Pa sad ubo, filmu nedostaje para vidi se iz aviona. Čudan je film scene sa Hammerom zbog njegove glume deluju ekstra a onda ostali akteri kada se uključe deluje kao skeč. Ali film radi ne znam kako ali radi.

Najjača je scena sa scenom budji 🤣

Pakao, drugar je prepoznao jednu prijateljicu noći iz ZG kada Hammer obilazi bordel.

Pošto? Pitam isto za drugara.

Nazad
Vrh Dno